Ζντοβτς: «Παίζαμε εγωιστικά»

Στέλλα Παπαδοπούλου
Ζντοβτς: «Παίζαμε εγωιστικά»

bet365

Ο Γιούρι Ζντοβτς ανέφερε πως το δεύτερο ημίχρονο απέναντι στον ΠΑΟΚ ήταν καλύτερο και στάθηκε στο θέμα της χημείας ενόψει της αναμέτρησης με τη Μονακό.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ ανέφερε αρχικά για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Περιμέναμε ένα τέτοιο ματς. Ο ΠΑΟΚ έχει καλό ρυθμό και είναι καλή ομάδα. Από την άλλη πλευρά, εμείς είχαμε κάποια μικρά προβλήματα. Έπρεπε να προετοιμάσουμε την ομάδα και για τους αγώνες, αλλά και να βρούμε λύσεις και στην χημεία. Αρχίσαμε πολύ άσχημα το ματς. Χωρίς καλή άμυνα, χωρίς ρυθμό, χωρίς ενέργεια από τον πάγκο. Παίζαμε εγωιστικά. Σιγά-σιγά όμως, αρχίσαμε να παίζουμε καλύτερα. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν καλό. Ο ΠΑΟΚ σκόραρε κάποια μεγάλα σουτ στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά εμείς διατηρήσαμε τον ρυθμό που είχαμε, για να κερδίσουμε στο τέλος».

Για τη χημεία: «Με ξέρετε. Έχω μια φιλοσοφία σαν προπονητής. Έχω κάποιες αρχές, κάποιους κανόνες. Όταν γίνονται αλλαγές μέσα στη σεζόν, σιγά-σιγά εξαφανίζεται αυτή η χημεία. Καταστρέφεται και αρχίζει πάλι από την αρχή. Χάλασα προσωπικά, πολλή ενέργεια για να διορθώσουμε τα πράγματα. Δεν είναι εύκολο. Με κάποιον τρόπο όμως, ακόμα νικάμε. Αυτός είναι ο στόχος μας. Τώρα πρέπει απλώς να κερδίσουμε τη Μονακό. Παίζουμε εντός έδρας και η νίκη είναι μονόδρομος. Πρέπει να κερδίσουμε και εκτός έδρας. Έχουμε ανάμεσα σε αυτά τα δύο ματς, ένα δύσκολο ματς στην Πάτρα. Ωστόσο, έχουμε πολύ βάθος στον πάγκο μας. Μπορούμε να μοιράσουμε περισσότερο τον χρόνο. Οι βασικοί παίκτες του ΠΑΟΚ κουράστηκαν, αλλά εμείς είχαμε πολλούς παίκτες που έφεραν φρεσκάδα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα