«Να εκμεταλλευτούμε την κούραση του Παναθηναϊκού»

Gazzetta team
«Να εκμεταλλευτούμε την κούραση του Παναθηναϊκού»

bet365

Ο Κολοσσός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο Βενετόκλειο (27/2, 16:00) και ο Μιχάλης Λιάπης εξήγησε ότι οι Ροδίτες πρέπει να αξιοποιήσουν τα ελεύθερα σουτ που θα τους δώσουν οι «πράσινοι».

To blog του 22άχρονου γκαρντ στο esake.gr

«Γεια σας φίλοι μου!

Επιστρέφουμε ξανά στην αγωνιστική δράση ύστερα από τη διακοπή και το καλό για εμάς είναι ότι ερχόμαστε από μία μεγάλη νίκη στην Αμαλιάδα κόντρα στον Κόροιβο. Μπορεί να μην ξεκινήσαμε καλά τον αγώνα, αλλά από το 15' και μετά, βρήκαμε τα πατήματά μας και δεν δώσαμε περιθώρια στον αντίπαλο να αντιδράσει. Η νίκη αυτή ήταν πολύ μεγάλη, γιατί με το δύσκολο πρόγραμμα που έχουμε, πρέπει να παίρνουμε εκτός έδρας νίκες, αν θέλουμε να παραμείνουμε ψηλά στη βαθμολογία.

Τώρα, έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, που είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Έρχεται από μία μεγάλη νίκη στην Ευρωλίγκα κόντρα στην Ούνικς Καζάν, που σίγουρα θα τους έχει ανεβάσει την ψυχολογία, αλλά από την άλλη θα είναι κουρασμένοι και εμείς θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε αυτό. Θα πρέπει οπωσδήποτε να μπούμε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό στην άμυνα, καθώς ο Παναθηναϊκός διαθέτει ένα πολύ πλούσιο και ποιοτικό ρόστερ και έτσι ο κάθε παίκτης μπορεί να απειλήσει ανά πάσα στιγμή, ενώ από την άλλη θα πρέπει να αξιοποιήσουμε τα ελεύθερα σουτ που θα μας δώσουν.

Για άλλη μία φορά φέτος, περιμένουμε ένα γεμάτο Βενετόκλειο, όπως και στο ματς με τον Ολυμπιακό, όπου ο κόσμος έκανε αισθητή την παρουσία του και μας βοήθησε πολύ να κάνουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι. Τέλος, θα ήθελα να αναφερθώ και στον Παναγιώτη Βασιλόπουλο, ο οποίος μέσα στην εβδομάδα έγινε για δεύτερη φορά μπαμπάς και εκ μέρους όλης της ομάδας του ευχόμαστε, ο Βασιλόπουλος junior να είναι υγιής και καλότυχος.

Καλά Κούλουμα σε όλους και τα λέμε την επόμενη φορά,

Μιχάλης»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα