Τα... χώνουν στον Σακίλ για τον ΜακΓκι οι Ουόριορς!

Τα... χώνουν στον Σακίλ για τον ΜακΓκι οι Ουόριορς!

Αχιλλέας Τσιμπογιάννης
Τα... χώνουν στον Σακίλ για τον ΜακΓκι οι Ουόριορς!

bet365

Παράπονα στο δίκτυο που «φιλοξενεί» την εκπομπή του Σακίλ, έκαναν οι Ουόριορς, με τους Κερ και Ντουράντ να υπερασπίζονται τον ΜακΓκι.

Στα άκρα οδηγείται η κόντρα ανάμεσα στον Σακίλ Ο'Νιλ και τον ΜακΓκι, το... αγαπημένο θύμα της εκπομπής του παλαίμαχου σταρ του ΝΒΑ. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, άνθρωποι των Ουόριορς βρέθηκαν στο Turner Sports, το δίκτυο του καναλιού ΤΝΤ που φιλοξενεί την εκπομπή, ζητώντας να σταματήσει ο βετεράνος σέντερ να έχει αυτή την αντιμετώπιση, καθώς τονίζουν ότι του κάνει κακό.

Δείτε εδώ το πιο πρόσφατο και εντελώς επικό τρολάρισμα στον ΜακΓκι!

Παράλληλα, τις προηγούμενες ημέρες ο Ντουράντ σχολίασε το θέμα τονίζοντας πως «Δουλεύει πολύ σκληρά, έχει προσφέρει τόσα πολλά σε εμάς και το μόνο που ζητάει, είναι σεβασμός. Μπορώ να καταλάβω τη θεση του Σακίλ, ο ρόλος του είναι να κάνει πλάκα, όμως δε γίνεται να επιμένει ξανά και ξανά, σε ένα άτομο, ακόμα και χωρίς καμία αφορμή».

Δείτε την απάντηση του ΜακΓκι στον Σακίλ!

Από τη μεριά του, ο προπονητής του, Στιβ Κερ, που υπήρξε και σχολιαστής του ΤΝΤ, τόνισε πως «Είναι φανταστικός για εμάς, ως παίκτης, συμπαίκτης και υπέροχος τύπος. Δε τον κατηγορώ που έχει θυμώσει, ο Σακίλ τον στοχοποιεί χρόνια τώρα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα