Τζέιμς: «Μου θύμισε τις 3/3 βολές με την Εφές»

Gazzetta team
Τζέιμς: «Μου θύμισε τις 3/3 βολές με την Εφές»
Ο Μάικ Τζέιμς κλήθηκε να σχολιάσει το winning shot κόντρα στην Ούνικς, θυμήθηκε τις βολές με την Εφές και υπενθύμισε πως αρχικός στόχος είναι η πρόκριση στα playoffs.

«Δεν σκεφτόμουν κάτι, έπρεπε να σουτάρω και τα κατάφερα. Σημασία έχει ότι πήραμε τη νίκη. Μου θύμισε λίγο τις 3/3 βολές με την Εφές, όταν πήγε το ματς στην παράταση. Αυτό ήταν πιο σημαντικό, γιατί βάζεις το σουτ και φεύγεις» εξήγησε αρχικώς ο Αμερικανός γκαρντ στην κάμερα της NOVA.

Εν συνεχεία ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης κλήθηκε να σχολιάσει τη διαιτησία: «Η Ούνικς έπαιξε πολύ καλά, δεν θέλω να κατηγορήσω τους διαιτητές, γιατί και αυτοί άνθρωποι είναι και κάνουν λάθη».

Κατέληξε, δε, λέγοντας: «Ασχολούμαστε με την δική μας ομάδα και όχι με τις άλλες. Στόχος μας είναι να βρεθούμε στο Final Four, αλλά πρώτα πρέπει να είμαστε στα πλέι οφ. Δεν κοιτάμε τις άλλες ομάδες, αλλά βλέπουμε μόνο την απόδοσή μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.