ΜακΓκι σε Σακίλ: «Βγάλε το... φυστίκι μου από το στόμα σου»! (pics)

ΜακΓκι σε Σακίλ: «Βγάλε το... φυστίκι μου από το στόμα σου»! (pics)

Κάτια Πετροπούλου
ΜακΓκι σε Σακίλ: «Βγάλε το... φυστίκι μου από το στόμα σου»! (pics)

bet365

«Πυρ και μανία» έγινε ο Τζαβέιλ ΜακΓκι με το τρολάρισμα που συνεχίζει να του κάνει ο Σακίλ Ο' Νιλ στο «Shaqtin' a Fool».

Το... Θεό του δεν έχει ο Σακίλ Ο' Νιλ, που συνεχίζει να πειράζει ανελέητα τον Τζαβέιλ ΜακΓκι και τώρα δημιούργησε ακόμα και ολόκληρο σενάριο σε ρόλο Dr. Strange για τον 29χρονο σέντερ.

Ο κόμπος, όμως, έφτασε στο... χτένι για τον παίκτη των Ουόριορς, ο οποίος άρχισε «πόλεμο» μέσω twitter στον «Shaq».

Το πρώτο «τιτίβισμα» του ΜακΓκι ήταν άκρως υβριστικό, αφού έλεγε: «Βγάλε το... φυστίκι μου από το στόμα σου»! Λίγο αργότερα αποφάσισε να μην ασχοληθεί άλλο, αλλά τον έπνιγε το... δίκιο κι έγραψε: «Σκεφτείτε όλοι το εξής: Αυτός ο άνθρωπος ξύπνησε στις 3 η ώρα και ήμουν το πρώτο πράγμα που είχε στο μυαλό του, όταν έφτιαξε το βίντεο. Δεν είναι αυτό περίεργο σε όλους;» και στη συνέχεια κατέληξε: «Μάλλον είναι ερωτευμένος μαζί μου... Θα έπρεπε να νιώθω κολακευμένος»;

Όμως, έχει και ο Σακίλ twitter, το είδε και φυσικά δεν το άφησε ασχολίαστο...

«Μην αντιδράς σαν να είσαι κοριτσάκι. Θα σε τσακίσω στο ξύλο.. Εσύ είσαι αυτός που φαίνεται ανόητος», σχολίασε αρχικά ο Ο' Νιλ, για να γράψει μετά: «Θα δούμε πόσο σκληρός είσαι, όταν δω τον κ@#$ σου»!

Ο ΜακΓκι αποκρίθηκε λέγοντας: «Απειλούμε και ανθρώπους τώρα; Θα σε @#$ παλιομπάσταρδε! Δεν θα κάνεις τίποτα! Έχεις κολλήσει στο να διασκεδάζεις τους λευκούς»! (σ.σ cooning αναφέρεται στους Αφρικανούς που έχουν σκοπό να διασκεδάσουν λευκούς ανθρώπους). Και... τιτίβισε ξανά: «Είμαι ένας μεγάλος άνθρωπος. Αλλά έχεις το... φυστίκι στο στόμα για 5-6 χρόνια τώρα. Νόμιζες ότι δεν θα μιλήσω ποτέ»;

Όλο αυτό τελείωσε, με τον Σακίλ να ανεβάζει μια φωτογραφία του άστεγου ΜακΓκι και να λέει: «Η Αμερική συναντάει τον Τζαβάλ "BUM" ΜακΓκι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα