Βετούλας: «Ένα ακόμα βήμα για την οκτάδα»

Gazzetta team
Βετούλας: «Ένα ακόμα βήμα για την οκτάδα»

bet365

Το Ρέθυμνο ταξιδεύει στα Τρίκαλα για την αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής στην Basket League (25/2, 17:00) και ο Νίκος Βετούλας υπογράμμισε τα σημεία που θα κρίνουν το ματς.

Ο τεχνικός του Ρεθύμνου δεν θα έχει στην διάθεσή του τον τραυματία Σάφτενααρ και όπως δήλωσε για το ματς «όλα τα επόμενα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά ανεξαρτήτου αντιπάλου. Πολύ περισσότερο τώρα που παίζουμε με τα Τρίκαλα, όπου θεωρώ πως είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Έχουν πραγματοποιήσει σημαντικές νίκες τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας, παίζοντας αρκετά καλά. Εμείς αυτή την εβδομάδα προσπαθήσαμε να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γινόταν, δεδομένου της απουσίας του Σάφτενααρ, ενώ προσπαθήσαμε να εντάξουμε τον Γουόλτερ Λέμον»

Και κατέληξε λέγοντας:« Όλα τα παιδιά έχουν διάθεση για να τα καταφέρουμε και το έδειξαν όλη την εβδομάδα στην προετοιμασία. Από κει και πέρα σε περίπτωση νίκης θα κάνουμε ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την 8άδα. Στην ομάδα των Τρικάλων αρέσει να πιέζει και να τρέχει στα εντός έδρας παιχνίδια, βάζοντας γρήγορα καλάθια τα οποία είναι και με σουτ έξω από την γραμμή των 3.65μ., οπότε θεωρώ πως ο έλεγχος του ρυθμού θα μας βοηθήσει να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα