Δικαίωση Ηρακλή από ΑΣΕΑΔ και κάλεσμα στον κόσμο του!

Gazzetta team
Δικαίωση Ηρακλή από ΑΣΕΑΔ και κάλεσμα στον κόσμο του!

bet365

Ο Ηρακλής δικαιώθηκε στο ΑΣΕΑΔ και θα έχει κανονικά τη συμπαράσταση του κόσμου του στο μεγάλο ντέρμπι με τον Δούκα.

Η ΚΑΕ Ηρακλής απένειμε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να βρεθεί στο γήπεδο και να υποστηρίξει τις προσπάθειες των παικτών στο κρίσιμο ματς κορυφής.

Αναλυτικά

«Η διοίκηση του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ Ηρακλής με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει ότι έγινε δεκτή η έφεση που ασκήσαμε ενώπιον του ΑΣΕΑΔ, παράλληλα έγινε δεκτή η έφεση από το ΑΣΕΑΔ και μειώθηκε η που είχε αρχικά επιβληθεί σε μια αγωνιστική ημέρα κεκλεισμένων των θυρών. Επειδή έχουμε εκτίσει την ποινή στον παιχνίδι με τον Αρκαδικό, ο αγώνας στον Δούκα θα γίνει με παρουσία φιλάθλων.

Υπήρξε συντονισμένη προσπάθεια από πλευράς διοικήσεως του Ηρακλή και ενώπιον του ΑΣΕΑΔ, όπου προσήλθε ο πρόεδρος κ. Δρακόπουλος, ο τεχνικός σύμβουλος κ. Δούνης και ο νομικός σύμβουλος του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Ηρακλή κ. Κάτσιος, όπου ανέπτυξαν τα επιχειρήματα και κατέθεσαν τα σχετικά αποδεικτικά στοιχεία και τα οποία έγιναν αποδεκτά.

Με την ευκαιρία αυτή η διοίκηση του μπάσκετ, καλεί τους φιλάθλους του Ηρακλή να είναι κόσμιοι, να υποστηρίζουν με πάθος την ομάδα μας, χωρίς να παρεμβαίνουμε τις σχετικές νομικές διατάξεις, διότι η ομάδα μας δεν αντέχει άλλη τιμωρία. Καταβάλλαμε μια τεράστια προσπάθεια για την άνοδο του Ηρακλή στην ιστορική του θέση, και περαιτέρω μια αξιόλογη πορεία, για να επιτευχθεί αυτό χρειάζεται βοήθεια και συμπαράσταση των φιλάθλων και όχι αντιπαλότητα.

Όλοι πρέπει να προβληματιστούμε για το ποιο είναι αυτό που εξυπηρετεί την ομάδα μας. Όλο μαζί για την επίτευξη του στόχου μας. Σας θέλουμε όλους κοντά μας. Ραντεβού αύριο στον ΝΑΟ στις 17:00»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα