Να δώσει συνέχεια στο σερί και να εδραιώσει την θέση του!

Αντωνία Σπανού
Να δώσει συνέχεια στο σερί και να εδραιώσει την θέση του!
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ούνικς Καζάν (21:15, NS2) και θέλει να δώσει συνέχεια στο σερί νικών του αλλά και να εδραιώσει την θέση του στην βαθμολογία.

Στο ΟΑΚΑ δίνει συνέχεια στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις ο Παναθηναϊκός, όπου φιλοξενεί την Ούνικς Καζάν.

Οι «πράσινοι» που είχαν γκελάρει στην Ρωσία θέλουν την ρεβάνς, που θα δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί που τρέχουν, αλλά και θα τους εδραιώσει στην βαθμολογία.

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ είναι πανέτοιμη και άπαντες αφήνουν πίσω την χαρά του κυπέλλου και συγκεντρώνονται σε ακόμα μια «μάχη».

Οι Ρώσοι από την πλευρά τους βρίσκονται σε εξαιρετικά δύσκολο... φεγγάρι, αφού προέρχονται από 5 σερί ήττες και γνωρίζουν ότι τα περιθώρια για εκείνους έχουν στενέψει.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ούνικς για τη ρεβάνς της ήττας με 83:81 στη Ρωσία. Θα πάρει τη νίκη με διαφορά 1-5 πόντων;

Πρόσφατα η Ούνικς υπέγραψε τον Ντανίλο Άντζουσιτς ο οποίος θα βοηθήσει την ομάδα του, αλλά εκείνος που δεν θα βρεθεί στο παρκέ του ΟΑΚΑ θα είναι ο Κώστας Καϊμακόγλου του οποίου η ατυχία... χτύπησε την πόρτα.

Ο Έλληνας φόργουορντ και αρχηγός της Ούνικς υπέστη κάταγμα σε δάχτυλο του δεξιού χεριού και θα μείνει εκτός για τον επόμενο μήνα.

Όλο το βάρος της προσοχής του Παναθηναϊκού πέφτει στον Κιθ Λάνγκφορντ που κάνει «μαγική» χρονιά και... οδηγεί την ευρωπαϊκή κούρσα σε πόντους και rating.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.