Ομπράντοβιτς: «O Ολυμπιακός δεν παρατάει κανένα παιχνίδι»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Ομπράντοβιτς: «O Ολυμπιακός δεν παρατάει κανένα παιχνίδι»
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς εξήγησε το comeback της Φενέρμπαχτσε στην τελευταία περίοδο της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Κωνσταντίνος Μελάγιες

«Το γεγονός πως το γήπεδο ήταν γεμάτο και είχε γίνει sold out, ήταν κάτι φοβερό για εμάς. Το είπα και στους παίκτες μου. Οι άνθρωποί μας μάς εμπιστεύονται και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Αυτό τους είπα και ζήτησα να δώσουν το 100% για όλους. Δεν μπορείτε να καταλάβετε πόσο σημαντική ήταν η νίκη μας διότι παίζαμε όχι μόνο κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης αλλά και με μια ομάδα που δεν παρατάει κανένα παιχνίδι» τόνισε στην αρχική του τοποθέτηση ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε.

Εν συνεχεία παραδέχθηκε ότι η Φενέρ έπαιξε με διαφορετικό τρόπο στην τελευταία περίοδο κι έτσι ολοκλήρωσε την ανατροπή.

«Στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν γρήγορος ο ρυθμός και πήγε ψηλά το σκορ. Στη δεύτερη περίοδο, παίξαμε πολύ καλή άμυνα και λόγω αυτής, καταφέραμε και πήραμε τη διαφορά. Στο τρίτο δεκάλεπτο, και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό, δεν παίξαμε σωστά.

Δεν είχαμε συγκέντρωση, σκόραραν πολλούς και εύκολους πόντους και φαινόταν σαν να μην θέλουμε να παίξουμε άμυνα. Έτσι, σκόραραν εύκολα, βρήκαν ψυχολογία και σκόραραν και πόντους στα τελευταία δευτερόλεπτα των επιθέσεων τους. Στην τελευταία περίοδο παίξαμε με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο, με άλλο σκεπτικό, με άλλη ενέργεια και έτσι γυρίσαμε το παιχνίδι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.