Πασούτιν: «Δεν είναι δικαιολογία το ΟΑΚΑ και οι οπαδοί»

Κάτια Πετροπούλου
Πασούτιν: «Δεν είναι δικαιολογία το ΟΑΚΑ και οι οπαδοί»
Το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός είναι δυνατός στην έδρα του και θα έχει τη στήριξη των οπαδών του, δεν αποτελεί καμία δικαιολογία για τον Εβγκένι Πασούτιν, που θέλει τη νίκη στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται αύριο (24/02, 21:15) την Ούνικς για την 23η αγωνιστική της Euroleague και ο προπονητής της ομάδας του Καζάν τόνισε πως το «τριφύλλι» είναι δυνατή ομάδα, πόσω μάλλον στο ΟΑΚΑ που θα έχει και τη στήριξη των οπαδών, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία.

«Ο Παναθηναϊκός είναι μια ισορροπημένη ομάδα με βάθος στον πάγκο. Έχει ηγέτες όπως τον Σίνγκλετον, τον Ρίβερς, τον Φελντέιν και φυσικά, τον Καλάθη, αλλά και τον Μπουρούση που σουτάρει καλά και είναι δυνατός στο ζωγραφιστό. Πρέπει να είμαστε δραστήριοι στην περιφέρεια. Είναι πολύ σημαντικό να μην τους αφήσουμε να παίρνουν ελεύθερα σουτ, γιατί στο μοντέρνο μπάσκετ, το ποσοστό τους είναι πολύ υψηλό. Υπάρχουν λίγες πιθανότητες να νικήσεις, αν παίξεις μπάσκετ που δεν είναι επιθετικό και δεν είσαι καλός στην άμυνα. Παραδοσιακά, ο Παναθηναϊκός παίζει πολύ καλά στην έδρα του και η στήριξη των 20.000 οπαδών του θα παίξει σημαντικό ρόλο. Αλλά αυτό δεν πρέπει να αποτελεί δικαιολογία για εμάς», ανέφερε ο Πασούτιν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.