Θεοδωρίδης: «Στο δρόμο των νικών και των καλών εμφανίσεων»

Gazzetta team
Θεοδωρίδης: «Στο δρόμο των νικών και των καλών εμφανίσεων»

bet365

Ο Ηλίας Θεοδωρίδης μίλησε για την αναμέτρηση του Ρεθύμνου με τα Τρίκαλα για την 19η αγωνιστική της Basket League και υπογράμμισε ότι θέλει να συνεχίσει η ομάδα του νικηφόρο σερί.

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας το επόμενο κόντρα στα Τρίκαλα. Προερχόμαστε από ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην ΑΕΚ και θέλουμε να συνεχίσουμε στον δρόμο των νικών και των καλών εμφανίσεων» δήλωσε αρχικά ο νεαρός γκαρντ και συνέχισε:

«Τα Τρίκαλα βρίσκονται κοντά μας βαθμολογικά και μία νίκη θα μας δώσει την ευκαιρία να ξεφύγουμε και να κάνουμε αποφασιστικό βήμα για τα πλέι οφ. Σίγουρα η ψυχολογία μας είναι ανεβασμένη αλλά θα πρέπει να κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά.

Το παιχνίδι με την ΑΕΚ ανήκει στο παρελθόν και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στα Τρίκαλα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα