Κάνει διπλό και την... ζωή του πιο εύκολη!

Αντωνία Σπανού
Κάνει διπλό και την... ζωή του πιο εύκολη!
Η Φενέρμπαχτσε υποδέχεται τον Ολυμπιακό (19:45, EΡΤ2) και θέλει την... ρεβάνς για την ήττα στην Αθήνα. Οι «ερυθρόλευκοι» με διπλό καταφέρνουν να ξεφύγουν και να μην κοιτάξουν ξανά πίσω τους.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται ήδη στην Κωνσταντινούπολη, όπου η Φενέρμπαχτσε τον περιμένει με... άγριες διαθέσεις.

Οι Τούρκοι θέλουν την νίκη αλλά και να καλύψουν την διαφορά 9 πόντων που έχασαν στο πρώτο ματς στο ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός, όπως δήλωσε και ο προπονητής του, δίνει ένα σημαντικό παιχνίδι αλλά όχι το πιο κρίσιμο, αν και όλοι στο «ερυθρόλευκο στρατόπεδο» γνωρίζουν μια ενδεχόμενη νίκη θα φέρει ηρεμία στην ομάδα και θα αποσπαστούν από τους διώκτες τους, ερχόμενοι πολύ πιο κοντά στο πλεονέκτημα έδρας.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Φενερμπαχτσέ - Ολυμπιακός.

Τα προβλήματα δεν είναι και λίγα για τους πρωταθλητές Ελλάδας αφού θα στερηθούν τις υπηρεσίες του αρχηγού τους, Βασίλη Σπανούλη, καθώς και τον Πάτρικ Γιανγκ που δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Με την ομάδα ταξίδεψε ο Ιωάννης Παπαπέτρου, χωρίς όμως να είναι 100% έτοιμος και με η συμμετοχή του θα κριθεί τελευταία στιγμή.

Από την πλευρά τους οι Τούρκοι θέλουν μόνο την νίκη. Ο Ολυμπιακός έχει αποσπαστεί δύο νίκες και χαίρεται την μοναξιά της τρίτης θέσης μαζί με την ΤΣΣΚΑ.

Η ομάδα του Ομπράντοβιτς δεν έχει βγάλει το πρόσωπο που όλοι περίμεναν μέχρι τώρα και άπαντες στο τούρκικο «στρατόπεδο» έχουν συνειδητοποιήσει ότι είναι ώρα να αντιδράσουν, ώστε να μην χάσουν το πλεονέκτημα από τον Παναθηναϊκό που καιροφυλακτεί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.