Γκριν: «Δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε, θα βγω μπροστά»

Gazzetta team
Γκριν: «Δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε, θα βγω μπροστά»
Ο Έρικ Γκριν στην αναχώρηση για την Τουρκία τόνισε ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και δήλωσε έτοιμος να βγει μπροστά για την ομάδα του.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Φενέρμπαχτσε για την Euroleague και ο Έρικ Γκριν έδωσε το... σύνθημα στην αναχώρηση της ομάδας του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά:

««Είναι ένα παιχνίδι μεγάλο, σημαντικό και για τις δύο ομάδες και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την αναμέτρηση αυτή, να ακολουθήσουμε το πλάνο μας για σαράντα λεπτά. Θα είναι διαφορετικό το ματς αυτό σε σχέση με εκείνο του πρώτου γύρου.

Τώρα θα παίξει ο Μπογκντάνοβιτς, θα είναι μπροστά στο δικό τους κοινό και όλα αυτά κάνουμε το ματς το αυριανό τελείως διαφορετικό. Είμαστε μεγάλη ομάδα, δεν θέλω να μιλάω για τους αντιπάλους μας, αλλά για το τι κάνουμε εμείς.

Αν κάνουμε αυτό που πρέπει, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Θα πρέπει να βγω μπροστά, όταν έχουμε τραυματίες και σημαντικούς παίκτες εκτός, ξέρω ότι θα έχω έναν διαφορετικό ρόλο. Όλοι πρέπει να βγούμε μπροστά, το ίδιο και εγώ.

Για εμάς, αυτό που μετράει είναι η νίκη, ανεξάρτητα ποιος θα είναι ο καλύτερος. Θέλουμε να νικήσουμε γιατί θέλουμε το πλεονέκτημα έδρας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.