O «Μάτζικ» θέλει επιστροφή Κόμπι στους Λέικερς

O «Μάτζικ» θέλει επιστροφή Κόμπι στους Λέικερς

Γιώργος Κούβαρης
O «Μάτζικ» θέλει επιστροφή Κόμπι στους Λέικερς

bet365

Ο «Μάτζικ» Τζόνσον είναι από τη Τρίτη (21/2) ο νέος πρόεδρος των Λος Άντζελες Λέικερς και απ' ότι φαίνεται δεν έχει καμία διάθεση να χάσει χρόνο δουλειάς! Ήδη προετοιμάζει το έδαφος για την επιστροφή του Κόμπι Μπράιαντ!

Φυσικά δεν έχει στόχο να τον πείσει να φορέσει ξανά την αθλητική του περιβολή και να μπει στα παρκέ. Το κεφάλαιο «παίκτης» έχει κλείσει για τον Κόμπι Μπράιαντ ωστόσο τον θέλει στο πλευρό του από... διαφορετικό πόστο.

Σύμφωνα με την Usa Today θέλει να του αναθέσει επίσημο ρόλο μέσα στην ομάδα και να συνδέεται με τις σχέσεις των παικτών.

Μάλιστα πριν από μία εβδομάδα, σε... προφητική συνέντευξη του Τζόνσον, είχε πει ότι «αν ήμουν στους Λέικερς, ο πρώτος που θα έφερνα πίσω είναι ο Κόμπι Μπράιαντ. Ξέρει τι σημαίνει η νίκη, γνωρίζει τα αποδυτήρια και την ψυχολογία του παίκτη. Θα τον ρωτούσα 'τι μπορείς και τι θέλεις να κάνεις;' Μία μέρα μόνο μπορείς να βοηθήσεις; Μία μέρα! Ομως τον Κόμπι θα τον ήθελα μαζί μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα