Σακίλ σε Φασούλα: «Είσαι ο άνθρωπός μου»!

Gazzetta team
Σακίλ σε Φασούλα: «Είσαι ο άνθρωπός μου»!

bet365

Ο Σακίλ Ο'Νιλ διασκέδασε κάθε στιγμή του All Star Game ενώ αποθέωσε τον Παναγιώτη Γιαννάκη και τον Παναγιώτη Φασούλα όταν τους συνάντησε στη Νέα Ορλεάνη!

Η κορυφαία βιομηχανία μπασκετικού θεάματος στον κόσμο γιόρτασε τις προηγούμενες ημέρες στη Νέα Ορλεάνη της Λουιζιάνα, εκεί όπου διεξήχθη το 66ο All Star Game και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επιβεβαίωσε εκ νέου ότι έχει εδραιωθεί στην ελίτ του σταρ σίστεμ του ΝΒΑ. Στον αμερικανικό Νότο βρέθηκαν, επίσης, ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής Παναγιώτης Γιαννάκης και ο Παναγιώτης Φασούλας οι οποίοι συναντήθηκαν με τον... Σακίλ Ο' Νιλ!

Ο βετεράνος σέντερ και συμπαρουσιαστής με τον Κένι Σμιθ, τον Τσαρλς Μπάρκλεϊ και τον Έρνι Τζόνσον στην εκπομπή «Half-Time Report» του ΤΝΤ συναντήθηκε με τους θρύλους του ελληνικού μπάσκετ και θυμήθηκε τις αναμετρήσεις με τις εθνικής ομάδας.

Μάλιστα απευθυνόμενος στον Φασούλα, του είπε μπροστά στην κάμερα του Pick & Roll της COSMOTE TV «είσαι ο άνθρωπός μου! Σε θυμάμαι τότε που είχες μπούκλες»! Ο «Σακ» αναφέρθηκε στις αναμετρήσεις της Ελλάδας με τις ΗΠΑ στο Μουντομπάσκετ του Τορόντο το 1994 και στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα το 1996 ενώ ρώτησε τον Φασούλα αν ασχολείται ακόμα με την πολιτική.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα