Στο προσκήνιο ο Γκρίφιν για τους Σέλτικς!

Γιώργος Κούβαρης
Στο προσκήνιο ο Γκρίφιν για τους Σέλτικς!

bet365

Οι Μπόστον Σέλτικς θέλουν να προσθέσουν έναν ακόμα All Star παίκτη και εκτός του Τζίμι Μπάτλερ, έχουν βάλει στο μάτι και τον Μπλέικ Γκρίφιν!

Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού έγινε πιο έντονη η φημολογία που θέλει τους Μπόστονς Σέλτικς να βολιδοσκοπούν τον Μπλέικ Γκρίφιν.

Βέβαια υπάρχουν δυσκολίες για την πραγματοποίηση του trade αφού ο Γκλεν Ντοκ Ρίβερς ολοένα και βάζει εμπόδια για την αποχώρηση του 27χρονου πάουερ φόργουοντ. Μάλιστα είχε κατηγορήσει ανοικτά όλους όσους είχαν γράψει προ δύο μηνών για ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Παρόλα αυτά επανήλθε και πάλι στο προσκήνιο το συγκεκριμένο θέμα, με τις φήμες να θέλουν τους Τζάε Κράουντερ και έναν εκ των Μάρκους Σμαρτ ή Έιβερι Μπράντλεϊ να μετακομίζουν στους Κλίπερς.

Ένας από τους λόγους που η ομάδα του Λος Άντζελες σκέφτεται την παραχώρηση του Γκρίφιν, έχει να κάνει με το γεγονός ότι το καλοκαίρι θα είναι unrestricted free agent και θα μπορεί να διαπραγματευτεί μόνος του τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σύμφωνα πάντα με τους Αμερικανούς, οι Σέλτικς είναι πρόθυμοι να του προσφέρουν maximum πενταετές!

Το σίγουρο είναι ότι ψάχνουν το μεγάλο «μπαμ» με το όνομα του Τζίμι Μπάτλερ να παραμένει εξίσου... ζεστό!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα