Οι Τίμπεργουλβς καλούν τον Ντέρικ Ρόουζ!

Γιώργος Κούβαρης
Οι Τίμπεργουλβς καλούν τον Ντέρικ Ρόουζ!

bet365

Εκτός του Καρμέλο Άντονι και το όνομα του Ντέρικ Ρόουζ βρίσκεται ανάμεσα σε αυτά που είναι υποψήφια προς... αποχώρηση από τους Νικς, με τους Τίμπεργουλβς να καραδοκούν!

Σύμφωνα με το Espn η παρουσία του Τομ Τιμποντό στον πάγκο των Μινεσότα Τίμπεργουλβς αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο για την μετακόμιση του Ντέρικ Ρόουζ στη Μινεάπολις.

Άλλωστε διατηρούν εξαιρετική σχέση από την κοινή θητεία τους στους Σικάγο Μπουλς και δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις.

Απλά αναζητείται και τρίτη ομάδα προκειμένου να πάρει σάρκα και οστά το συγκεκριμένο trade και μία από τις επιλογές φέρνει στο προσκήνιο τον Ρέτζι Τζάκσον και τους Ντιτρόιτ Πίστονς!

Σύμφωνα με το σενάριο που κυκλοφορεί, δεν αποκλείεται το trade να περιλαμβάνει τον Ντέρικ Ρόουζ στη Μινεσότα, τον Ρίκι Ρούμπιο στους Πίστονς και τον Ρέτζι Τζάκσον στους Νικς!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα