Να... τελειώσει αυτό που άρχισε η ΑΕΚ!

Να... τελειώσει αυτό που άρχισε η ΑΕΚ!

Αντωνία Σπανού
Να... τελειώσει αυτό που άρχισε η ΑΕΚ!

bet365

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Γιουβέντους για το Champions League (19:30, NS2) και θέλει την νίκη που θα την στείλει στους «16» του θεσμού.

Έχει καταφέρει να το κάνει μια φορά, ψάχνει να αποτελειώσει την Γιουβέντους η ΑΕΚ που την φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ (19:30, NS2).

Οι «κιτρινόμαυροι» κατάφεραν και επικράτησαν στον πρώτο αγώνα με μόλις 1 πόντο διαφορά και τον Σάκοτα να δίνει τελικά την μεγάλη νίκη, όμως η διαφορά δεν είναι ασφαλείας και το θετικό αποτέλεσμα αποτελεί μονόδρομο στο μυαλό των παικτών του Ζντοβτς.

Εκτός τελικά βρέθηκε ο Μίλαν Μιλόσεβιτς, που ενώ ανέβασε ρυθμούς προπόνησης, δεν κατάφερε να είναι έτοιμος για την μεγάλη αναμέτρηση και να δώσει μια επιπλέον λύση στον προπονητή του.

Ντεμπούτο για την «Βασίλισσα» αναμένεται να κάνει πάντως ο Νιούλεϊ, που θα φορέσει για πρώτη φορά τα κιτρινόμαυρα.

H λιθουανική ομάδα αποδείχτηκε κακός μπελάς στο πρώτο ματς και η ΑΕΚ, με τον κόσμο στο πλευρό της, θέλει μόνο το αποτέλεσμα που θα της δώσει συνέχεια στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις.

Από την πλευρά τους οι Λιθουανοί κατάφεραν και κράτησαν μικρή διαφορά στο προηγούμενο παιχνίδι και ευελπιστούν ότι με μια καλή εμφάνιση θα πάρουν το θετικό αποτέλεσμα στην Αθήνα και θα είναι εκείνοι που θα συνεχίσουν στους «16» του Champions League.

Ο νικητής του ζευγαριού θα βρει απέναντι του στον θεσμό την Μονακό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα