Άντονι: «Δεν έχω σκεφτεί κάτι που να βγάζει νόημα...»

Άντονι: «Δεν έχω σκεφτεί κάτι που να βγάζει νόημα...»

Γιώργος Κούβαρης
Άντονι: «Δεν έχω σκεφτεί κάτι που να βγάζει νόημα...»

bet365

Το όνομά του Καρμέλο Άντονι είναι εκείνο που έχει ακουστεί περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο όσον αφορά την πιθανότητα ανταλλαγής αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά.

Μιλώντας στον Μαρκ Σπίαρς του Espn, ο 32χρονος σούπερ σταρ εξήγησε ότι μόνο... εύκολο δεν είναι να ολοκληρωθεί το trade προκειμένου να είναι χαρούμενες και οι δύο πλευρές.

«Δεν έχω σκεφτεί κάτι που να βγάζει νόημα και για τις δύο πλευρές. Δεν είμαι ο τύπος που θα βγει και θα πει 'πάρτε με από εδώ, πάρτε με από εδώ'. χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο. Είναι κάτι μεγαλύτερο από αυτό» σχολίασε ο Καρμέλο στο περιθώριο του All Star Game.

Βέβαια οι Νικς θα ήθελαν πολύ να τον ανταλλάξουν μέχρι την Πέμπτη που λήγει το trade dead deadline. Πάντως είναι απορίας άξιο, ποια ομάδα μπορεί να σηκώσει το συμβόλαιό του στο salary cap, το οποίο προβλέπει 26,5 εκατομμύρια δολάρια για φέτος, 26,2 εκατομμύρια για την επόμενη σεζόν και 27,9 για τη σεζόν 2018-19.

«Ακόμα δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Δεν έχω ακούσει τίποτα» κατέληξε ο Άντονι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα