Βούρκωσε ο Κάζινς στο «αντίο» του στο Σακραμέντο (vid)

Βούρκωσε ο Κάζινς στο «αντίο» του στο Σακραμέντο (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Βούρκωσε ο Κάζινς στο «αντίο» του στο Σακραμέντο (vid)

bet365

Ο ΝτεΜάρκους Κάζινς «λύγισε» την ώρα που αποχαιρετούσε τον κόσμο στο Σακραμέντο, ενώ όλοι από το κοινό του φώναζαν ότι τον αγαπάνε

Μία μέρα μετά τη μεγάλη ανταλλαγή που έστειλε τον Κάζινς στη Νέα Ορλεάνη, ο ταλαντούχος φόργουορντ/σέντερ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

«Η αγάπη μου γι' αυτήν την πόλη δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ» ήταν τα πρώτα λόγια του βουρκωμένου «Μπούγκι» ο οποίος συνέχισε:

«Ακόμα και αν έφυγα τα πάντα θα παραμείνουν ίδια. Ακόμα θα προσέχω αυτά τα παιδιά. Κάθε οικογένεια σε αυτήν την πόλη παίζει μεγάλο ρόλο για μένα. Κάθε ψυχή σε αυτήν την πόλη παίζει μεγάλο ρόλο για μένα. Τα πάντα είναι ίδια. Απλά δεν θα φοράω πια τη φανέλα των Κινγκς. Ομως η αγάπη μου θα υπάρχει. Σας ευχαριστώ».

Ο ΝτεΜάρκους Κάζινς θα κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα των Νιου Όρλεανς Πέλικανς τα ξημερώματα της Παρασκευής απέναντι στους Χιούστον Ρόκετς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα