Ντραγκίσεβιτς: «Περήφανος που είμαι στον Άρη»

Κάτια Πετροπούλου
Ντραγκίσεβιτς: «Περήφανος που είμαι στον Άρη»

bet365

Ο Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς επιστρέφει ως αντίπαλος στη Στρασμπούρ και «φιλοξενήθηκε» στην επίσημη ιστοσελίδα της και μίλησε για τον Άρη, τη γαλλική ομάδα και τον Τελικό Κυπέλλου.

Ο 31χρονος φόργουορντ, με αφορμή την επιστροφή του στην Στρασμπούρ ως αντίπαλος με τον Άρη (22/02, 21:30), μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της πρώην ομάδας του.

Ο Ντραγκίσεβιτς ανέφερε ότι είναι περήφανος που αγωνίζεται στους Θεσσαλονικείς, μίλησε για τις αναμνήσεις του από το Στρασβούργο και σχολίασε τον Τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά είπε για:

Τη σεζόν του στον Άρη: «Είμαι καλά. Νιώθω καλά στη Θεσσαλονίκη. Έχουμε μια καλή σεζόν μέχρι στιγμής. Ο Άρης είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος, με σπουδαία ιστορία και είμαι περήφανος που αγωνίζομαι σε αυτό το σύλλογο».

Τις αναμνήσεις από τη Στρασμπούρ: «Έχω υπέροχες αναμνήσεις. Είχαμε μια απίθανη χρονιά. Επίσης, το να έχω προπονητή τον Κολέ ήταν ένα μεγάλο συν για εμένα. Έχω κάνει πολύ καλούς φίλους εδώ».

Την επιστροφή του στο Σταρσβούργο: «Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω εδώ, αλλά συγγνώμη, αλλά ήρθα για να νικήσω! Αυτό το ματς είναι κρίσιμο και για τις δύο ομάδες. Παίζω για τον Άρη και θα είμαι 100% μέσα στο ματς από την αρχή. Θα κάνω ό,τι χρειαστεί για την πρόκριση. Δεν θα είμαστε καθόλου χαλαροί στο παρκέ».

Τον Τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό: «Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα και αυτό το ματς όπως παίχτηκε, ακόμα και με την ήττα, σου επιτρέπει να ωριμάσεις και να προετοιμαστείς καλύτερα για το υπόλοιπο μέρος της σεζόν. Για εμάς, ήταν μια σπουδαία στιγμή. Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία και μας προετοίμασε για το κρίσιμο ματς της Τετάρτης με τη Στρασπούρ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα