Αιχμές Ντίβατς για τον χαρακτήρα του Κάζινς

Κάτια Πετροπούλου
Αιχμές Ντίβατς για τον χαρακτήρα του Κάζινς

bet365

Σύμφωνα με το «bleacher report», ο λόγος που αποχώρησε ο ΝτεΜάρκους Κάζινς ήταν ο χαρακτήρας του, κάτι που άφησε να εννοηθεί και ο Βλαντ Ντίβατς με δηλώσεις του.

Επίσημη έκαναν την ανταλλαγή παικτών τους οι Κινγκς με τους Πέλικανς, ενώ αίσθηση προκάλεσε η μετακίνηση του ΝτεΜάρκους Κάζινς.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «bleacher report», ο πραγματικός λόγος απομάκρυνσης του 26χρονου σέντερ από τους Κινγκς ήταν ο προβληματικός του χαρακτήρας.

«Τα τελευταία επτά χρόνια, ο Κάζινς προκαλούσε μόνο αναταραχή και χάος. Ερχόταν σε σύγκρουση με προπονητές, διαιτητές και δημοσιογράφους, συμπαρασύροντας μαζί του έναν ολόκληρο σύλλογο. Μπορεί οι Κινγκς να γελοιοποιήθηκαν για το μέτριο "πακέτο" που πήραν, αλλά έκαναν την πιο λογική κίνηση, φτάνοντας σε γρήγορη συμφωνία με τους Πέλικανς», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, μια πηγή από την ομάδα του Σακραμέντο φέρεται να είπε στην ιστοσελίδα: «Ήταν ξεκάθαρα μια κίνηση για να αλλάξει η νοοτροπία του συλλόγου. Δεν πήγαινε άλλο. Ήταν ένας παίκτης που δεν μπορούσες να προπονήσεις. Δεν ήταν νικητής».

Αυτές τις δηλώσεις φαίνεται πως επιβεβαίωσε εμμέσως, πλην σαφώς, ο τζένεραλ μάνατζερ των Κινγκς, Βλαντ Ντίβατς, κατά την επίσημη ομιλία του για την ανταλλαγή.

«Ήταν ώρα για μια αλλαγή και αποφάσισα πως αυτή ήταν η σωστή κατεύθυνση για το σύλλογο. Η νίκη έρχεται από την νοοτροπία και ο χαρακτήρας πάντα μετράει. Οι παίκτες που επιστρέφουν αναμένεται να είναι η πιο δυνατή γενιά σε μια δεκαετία, αυτή η ανταλλαγή μας επιτρέπει να χτίσουμε το βάθος που θέλουμε για ένα ρόστερ γεμάτο ταλέντο. Ευχαριστούμε τον ΝτεΜάρκους Κάζινς για τη συνεισφορά του και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στη Νέα Ορλεάνη. Οι οπαδοί στο Σακραμέντο είναι οι καλύτεροι στον κόσμο και όλοι δεσμευόμαστε πως θα χτίσουμε μια ομάδα που θα συνεχίσει να κάνει την πόλη περήφανη», είπε ο Ντίβατς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα