Ζντοβτς: «Να μην χαλαρώσουμε στιγμή κόντρα στη Γιουβέντους»

Ζντοβτς: «Να μην χαλαρώσουμε στιγμή κόντρα στη Γιουβέντους»

Στέλλα Παπαδοπούλου
Ζντοβτς: «Να μην χαλαρώσουμε στιγμή κόντρα στη Γιουβέντους»

bet365

Ο Γιούρι Ζντοβτς ανέφερε για το... δεύτερο ημίχρονο απέναντι στη Γιουβέντους (21/2, 19:30) πως δεν πρέπει να δώσουν καμία ελπίδα στην αντίπαλο.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ μίλησε στο aekbc.gr για τη ρεβάνς με τη λιθουανική Γιουβέντους: «Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό ματς, το... δεύτερο ημίχρονο με τη Γιουβέντους. Ο στόχος μας δεν είναι άλλος παρά μόνο η νίκη. Αυτό, που θέλω είναι να μη χαλαρώσουμε. Σε καμία στιγμή του αγώνα. Δεν πρέπει να δώσουμε στον αντίπαλο την ελπίδα, ότι μπορεί να μας κάνει τη ζημιά.

Σίγουρα, πρόκειται για μία δυνατή ομάδα που μας δυσκόλεψε αρκετά στον πρώτο αγώνα στη Λιθουανία. Έχουμε και κάποια προβλήματα τις τελευταίας στιγμής, όπως ο τραυματισμός του Μίνια, όπως η ανετοιμότητα του Νιούλεϊ, αλλά πιστεύω στους παίκτες μου και στις ικανότητες τους.

Παίζουμε εντός έδρας, μπροστά στον κόσμο μας και το μόνο σίγουρο είναι, ότι θα παλέψουμε για την πρόκριση στην επόμενη φάση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα