Έφτασε Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός, δεν κάνει ένσταση ο Παναθλητικός (pics)

Έφτασε Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός, δεν κάνει ένσταση ο Παναθλητικός (pics)

Gazzetta team
Έφτασε Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός, δεν κάνει ένσταση ο Παναθλητικός (pics)

bet365

Ο Ολυμπιακός έκανε αγώνα... δρόμου για να φτάσει μέχρι τις 15:00 στο γήπεδο του Παναθλητικού, κάτι που έγινε και ο αγώνας ξεκίνησε κανονικά. Δεν κάνει ένσταση η ομάδα των Συκεών.

Οι «ερυθρόλευκες» έφτασαν τελικά στο... τσακ με ταξί στο γήπεδο του Παναθλητικού λίγο πριν τις 15:00 (ώρα αγώνα) και το ματς ξεκίνησε κανονικά.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το ταξίδι του σήμερα το πρωί από την Αθήνα και κινδύνευε με μηδενισμό, αν δεν βρισκόταν στο γήπεδο.

Η ΕΟΚ ήταν σε διαπραγματεύσεις με την ομάδα των Συκεών για την αλλαγή ώρας του αγώνα και τελικά αποφασίστηκε να γίνει στις 15:00, κάτι που όμως δεν ανακοίνωσε επίσημα.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν ήταν απολύτως σύμφωνη, ωστόσο δεν φαίνεται πως θα καταθέσει ένσταση για μηδενισμό του Ολυμπιακού.

Παρόλα αυτά, αναμένεται να υπάρξουν αντιδράσεις από άλλες ομάδες του πρωταθλήματος, καθώς παραβλέφθηκε ο κανονισμός.

Από την πλευρά των «ερυθρολεύκων» έγινε το εξής σχόλιο: «Ο Παναθλητικός όπως και κάθε σωματείο έχει κάθε δικαίωμα να περιμένει. Δεν είναι ένα σωματείο που κερδίζει τους αγώνες στα χαρτιά, αλλά μέσα στο γήπεδο και σήμερα με αυτό που έκανε επέδειξε αθλητικό ήθος και παιδεία που δυστυχώς άλλα σωματεία δεν έχουν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα