Η πιο ωραία στιγμή στο «Αλεξάνδρειο» με οπαδούς των δύο ομάδων! (pic)

Gazzetta team
Η πιο ωραία στιγμή στο «Αλεξάνδρειο» με οπαδούς των δύο ομάδων! (pic)

bet365

Τη στιγμή που τα επεισόδια ήταν πολλά στον Τελικό Κυπέλλου, οπαδοί μεγαλύτερης ηλικίας των Παναθηναϊκού και Άρη έδειχναν τον δρόμο στους νεότερους.

Ως ελάχιστο δέιγμα πολιτισμού, σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει στην Ισπανία και το Copa del Rey, ήταν μια όμορφη στιγμή στο «Nick Galis Hall», ανάμεσα σε οπαδούς μεγαλύτερης ηλικίας των δύο ομάδων.

Όπως είναι γνωστό, πριν από χρόνια μπορούσαν να συνυπάρξουν οπαδοί των δύο ομάδων χωρίς επεισόδια στα ελληνικά γήπεδα και από ότι φαίνεται μπορούν ακόμα και σήμερα.

Ο... αργανωτής της «πράσινης» κερκίδας, «Ντόκεν», είχε ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια του αγώνα, καθώς χτύπησε στο πόδι. Τότε, ένας οπαδός του Άρη, θέλοντας να διαπιστώσει αν είναι καλά, έφυγε από τη θέση του και πέρασε μέσα από τη «νεκρή» ζώνη, για να βρεθεί στο μέρος του και τον αγκάλιασε, όπως φαίνεται και στην κεντρική φωτογραφία του άρθρου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα