«Αποκαρδιωμένος» ο Σίλβερ για το θέμα Ντόλαν-Όκλεϊ

«Αποκαρδιωμένος» ο Σίλβερ για το θέμα Ντόλαν-Όκλεϊ

Κάτια Πετροπούλου
«Αποκαρδιωμένος» ο Σίλβερ για το θέμα Ντόλαν-Όκλεϊ

bet365

Οι προσπάθειες που έκανε ο κομισάριος του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ, για να επιλυθεί το ζήτημα ανάμεσα σε Τζέιμς Ντόλαν και Τσαρλς Όκλεϊ μάλλον έπεσαν στο... κενό.

Απέλπιδες προσπάθειες έκανε ο Άνταμ Σίλβερ για να λύσει τη διαμάχη ανάμεσα σε Τζέιμς Ντόλαν και Τσαρλς Όκλεϊ, αλλά μάλλον δεν τα κατάφερε.

Ο κομισάριος του ΝΒΑ, στη συνέντευξη που παραχώρησε παραμονές του All-Star Game, δήλωσε «αποκαρδιωμένος» που ακόμα δεν έχει υπάρξει ανακωχή ανάμεσα στις δύο πλευρές, ωστόσο εξέφρασε τη χαρά του για τη συνάντηση που είχαν και εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον.

Ο Σίλβερ είπε: «Όταν έφυγα από τη συνάντηση με τον Όκλεϊ και τον Ντόλαν, δεν πίστευα πως έχει λυθεί το πρόβλημα. Νόμιζα, όμως, πως ήταν στο σωστό δρόμο. Αμέσως ζήτησαν συγγνώμη ο ένας από τον άλλον. 'Ετσι, όσο είμαι αποκαρδιωμένος, σύμφωνα και με τα μέσα ενημέρωσης, που η κατάσταση δεν προχωράει μπροστά και με εποικοδομητικό τρόπο, δεν μετανιώνω που είχαμε αυτή τη συνάντηση. Και αν υπάρχει κάποιος ρόλος που πρέπει να παίξω για να πάμε μπροστά, τότε είμαι διαθέσιμος να το κάνω» και συνέχισε: «Εξακολουθώ να πιστεύω πως η συνάντηση που έγινε βοήθησε. Διατηρώ την αισιοδοξία μου πως ο Τσαρλς θα γυρίσει ξανά πίσω στην... οικογένειά του. Όταν ο Ντόλαν τον προσκάλεσε ξανά πίσω στο "Madison Square Garden", ο Όκλεϊ δεν είπε “υπέροχα, για να δούμε το πρόγραμμα, ποιος είναι ο επόμενος αγώνας”. Αντιθέτως, ήταν πολύ συναισθηματικός και είπε πως θα ήθελε να το σκεφτεί».

Ο Σίλβερ, μαζί με τον Τζόρνταν, λειτούργησαν ως... πυροσβεστήρες στην υπόθεση, ο Ντόλαν ήρε τον αποκλεισμό του Όκλεϊ από το «Madison Square Garden», ωστόσο τα έκανε... μαντάρα, καθώς αποκάλεσε τον Όκλεϊ «αλκοολικό» σε ραδιοφωνική συνέντευξη και έκανε τα πράγματα χειρότερα.

Ο κομισάριος του ΝΒΑ πρόσθεσε: «Συμφώνησα κι εγώ στην επιθυμία του Όκλεϊ και του είπα πως πρέπει να το σκεφτεί. Κι αν του πάρει ένα μήνα από τώρα, έξι μήνες ή έναν χρόνο, ο οπαδός μέσα μου και όποιος ξέρει τον Όκλεϊ για μεγάλο διάστημα, ελπίζει πως κάποια στιγμή θα πάρει την απόφαση να ξαναπάει στο MSG. Η απόφαση αυτή είναι δική του και μόνο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα