Τελικός Κυπέλλου: Συνελήφθησαν οπαδοί του Παναθηναϊκού

Gazzetta team
Τελικός Κυπέλλου: Συνελήφθησαν οπαδοί του Παναθηναϊκού

bet365

Επτά συλλήψεις και τρεις προσαγωγές οπαδών του Παναθηναϊκού έγιναν κατά τη διάρκεια του Τελικού Κυπέλλου με τον Άρη. Ανάμεσά τους και αυτός που πέταξε τη φωτοβολίδα μέσα στο «Αλεξάνδρειο».

Επτά συλλήψεις και τρεις προσαγωγές οπαδών του Παναθηναϊκού σημειώθηκαν από αστυνομικές δυνάμεις κατά την χθεσινή ήμερα.

Συγκεκριμένα οι πέντε οπαδοί συνελήφθησαν πριν την έναρξη του αγώνα, ο ένας κατά τη διάρκεια και ο ένας μετά τη λήξη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκεται και ο οπαδός του Παναθηναϊκού που πέταξε φωτοβολίδες προς τη μεριά των οπαδών του Άρη με τη χρήση «στυλό».

Αναλυτικά τέσσερις οπαδοί συνελήφθησαν για ναρκωτικά, ένας για κατοχή βεγγαλικών, ένας για σωματική βλάβη σε βάρος οδηγού λεωφορείου που μετέφερε τους οπαδούς και ένας για ρίψη φωτοβολίδων.

Mετά τον τελικό κυπέλλου οι οπαδοί του Παναθηναϊκού επιβιβάστηκαν σε 14 τουριστικά λεωφορεία και οδηγήθηκαν προς την έξοδο της πόλης συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Πηγή: thestival.gr

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα