Η μπασκετοπαρέα που πήγε στο ΝΒΑ ΤV! (gTV)

Αντώνης Καλκαβούρας
Η μπασκετοπαρέα που πήγε στο ΝΒΑ ΤV! (gTV)

bet365

Ο Ελληνοκαναδός Τας Μελάς, εκ των παρουσιαστών της εκπομπής The Starters του NBA TV, μίλησε στην κάμερα του gΤV για το πώς αισθάνεται, βλέποντας επιτέλους έναν Έλληνα να διαπρέπει στο ΝΒΑ.

Επειδή μπασκετοκουβέντες δεν κάνει προφανώς μόνο το gazzetta.gr, η ιστορία των The Starters είναι άκρως ενδιαφέρουσα. Από το σαλόνι ενός φίλου του Τας Μελά στο Τορόντο, στα μεγαλεία του NBA ΤV και στο All Star Game της Νέας Ορλεάνης!

Ο Ελληνοκαναδός Τας Μελάς, μαζί με την παρέα του, ξεκίνησαν πριν από κάποια χρόνια, ένα κανάλι στο Youtube, στο οποίο έκαναν στατιστικές αναλύσεις και μπόλικο χαβαλέ για το ΝΒΑ, μέχρι το σημείο να τους πάρει χαμπάρι η Λίγκα και να τους προσλάβει, μεταφέροντας την... μπασκετοκουβέντα τους στο επίσημο κανάλι του ΝΒΑ και στο ΝΒΑ ΤV!

Ο Αντώνης Καλκαβούρας συνάντησε τον Τας στην προπόνηση των All Stars της Ανατολής, όπου βρίσκεται με την υποστήριξη της Anytime και συνομίλησε μαζί του για την αίσθηση να βλέπει έναν Έλληνα να διαπρέπει στο ΝΒΑ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα