Λάσκαρης: «Δε μας άφησαν οι διαιτητές, ελπίζω να μην ήταν σκόπιμο»

Gazzetta team
Λάσκαρης: «Δε μας άφησαν οι διαιτητές, ελπίζω να μην ήταν σκόπιμο»

bet365

Ο Νίκος Λάσκαρης είχε έντονα παράπονα από τη διαιτησία του τελικού την οποία θεωρεί αιτία της απώλεια του τίτλου.

Ο Νίκος Λάσκαρης μιλώντας στην κάμερα της Nova μετά τη λήξη του τελικού εξέφρασε τα έντονα παράπονά του για τις αποφάσεις των διαιτητών.

Ο ισχυρός άνδρας του Άρη ανέφερε πως, «Η διαιτησία έβαλε πάλι το χεράκι της. Δεν φταίει που χάσαμε, αλλά δε μας άφησαν να διεκδικήσουμε το Κύπελλο. Ελπίζω να μην ήταν σκόπιμο. Όταν πλησιάσαμε στους τέσσερις πόντους πήραν λάθος αποφάσεις. Είναι κρίμα οι νίκες να μην κρίνονται από τους παίκτες. Ακόμη κι έτσι βέβαια δεν ξέρω αν θα νικάγαμε. Θα είχαμε μειώσει με βολές στους δύο πόντους. Είδαμε από την αρχή τις προθέσεις των διαιτητών».

Για τα επεισόδια ο Νίκος Λάσκαρης τόνισε πως, «αυτό που είδαμε στο τέλος ήταν ντροπή. Η αστυνομία δεν ήταν επαρκής και άφησε να περάσουν δολοφονικά όπλα. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είναι γνωστοί για αυτά τα όπλα. Έγινε ο, τι έγινε. Εμείς προσπαθούμε να αλλάξουμε το μπάσκετ και να φέρουμε οικογένειες στα γήπεδα. Ελπίζω να βρούμε κάποιον τρόπο, ώστε να μην έχουμε τέτοια έκτροπα. Δεν ξέρω τι έπιασε τους δικούς μας οπαδούς στο τέλος, αλλά μέχρι εκείνο το σημείο ήταν μια χαρά κι ας είχαν δεχθεί προκλήσεις»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα