Τον Σπανούλη δε θα τον πεισμώνεις... Τον Σπανούλη

Τον Σπανούλη δε θα τον πεισμώνεις... Τον Σπανούλη

Κωνσταντίνος Μελάγιες Κωνσταντίνος Μελάγιες
Τον Σπανούλη δε θα τον πεισμώνεις... Τον Σπανούλη

bet365

Ο Κωνσταντίνος Μελάγιες ζηλεύει τον Σταυρουλάκη και όχι τον Τσίγκα (τον ζηλεύει κι αυτόν, αλλά δεν το παραδέχεται) σχολιάζει τον Βασίλη Σπανούλη και την επίσκεψη των παικτών στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Όταν ολόκληρος ο μπασκετικός πλανήτης ασχολείται με το All Star Game και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, εγώ ζηλεύω τον Σταυρουλάκη που βρίσκεται στη Βιτώρια. Δεν ξέρω αν χρειάζομαι ιατρό ή όχι, αλλά αν ερχόταν ο Παπανδρέου και μου έλεγε, «Κωνσταντίνε θα πας μία αποστολή, διάλεξε Νέα Ορλεάνη ή Βιτώρια», θα έλεγα 100-0 Copa Del Rey.

Τέλος πάντων... ο Παπανδρέου δεν ήρθε ποτέ οπότε ας περιοριστώ στο γραφείο μου.

Απλά ήθελα να σας πω τον πόνο μου για το πόσο θα ήθελα να ζήσω την εμπειρία του Copa.

Αντιθέτως το All Star Game θα το δω μόνο όση ώρα αντέξουν τα μάτια μου, αν αντέξουν. Βέβαια σε αυτό συμβάλλει καιτο γεγονός πως θα διαβάσω τα πάντα την επόμενη μέρα από τους Σκουντή, Καλκαβούρα, Παπαδογιάννη και Τσίγκα ( α, ρε π....όΤσιγκα τι ζεις) στο gazzetta.

Πάμε τώρα στα δικά μας...

ΠΕΙΣΜΩΝΕΙ Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ

Τη σκηνή με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη και τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη την θυμάστε... Δυστυχώς κάπως έτσι αντιδρούσα κι εγώ τον Ιανουάριο. Η απώλεια του Βασίλη Σπανούλη είναι τεράστια, αλλά απέχει πάρα πολύ από όλα όσα διαβάζω περί «γέρου», περί «τελειωμένου» κλπ.

Θα σας πω ένα πράγμα το οποίο είναι τόσο σίγουρο όσο και το ότι ο Ήλιος θα βγει αύριο από την Ανατολή.

Δεν υπάρχει αθλητής που να γνωρίζει το σώμα του καλύτερα από τον Βασίλη Σπανούλη. Ο άνθρωπος είναι ρομπότ, η επιτομή της προπόνησης και της διαχείρισης του κορμιού του.

Ο τύπος είναι άρρωστος με την προπόνηση. Ξέρει πολύ καλά πότε θα πιέσει τον εαυτό του, πότε θα «κλέψει», πότε θα ξεκουραστεί.

Αν ο Ιανούαριος δεν είχε 3 ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ίσως να μην είχε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει τώρα. Ίσως πάλι και να το είχε...

Κανείς δε γνωρίζει.

Το προπονητικό τιμ (και το ιατρικό) δουλεύουν σε επιστημονικό επίπεδο. Το ίδιο φυσικά και ισχύει και στον Παναθηναϊκό, Ρεάλ, Μπάρτσα, Φενέρ κλπ. Όλες οι κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης γνωρίζουν ύστερα από εξετάσεις κάθε αδυναμία του οργανισμού που μπορεί να απασχολεί κάποιον παίκτη.

Με απλά λόγια είναι σε θέση να γνωρίζουν σε μεγάλο ποσοστό την προδιάθεση τραυματισμού.

Θα κλείσω το θέμα του Σπανούλη με τον εξής απλό τρόπο....

Τα διαβάζει αυτά και γελάει. Τα διαβάζει και πεισμώνει.

Το δεύτερο είναι χειρότερο όταν αναφερόμαστε στον αρχηγό του Ολυμπιακού.

ΟΙ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κι εκεί που παρακολουθούσα τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Οσμάνλισπορ, να σου δίπλα μου οι Γιανγκ, Γκριν και Ουότερς με την παρέα τους. Ο Γκριν μάλιστα είχε φτιάξει ποδοσφαιρική φανέλα με το Νο1 και το όνομά του στην πλάτη την οποία και φόραγε.

Αν τους βλέπατε με ένα χαμόγελο με το οποίο παρακολουθούσαν το παιχνίδι. Εννοείται και δεν πρέπει να καταλάβαιναν πολλά, αλλά πολύ μου άρεσε που τους είδα εκεί.

Καλά ο Ματ Λοτζέσκι είναι τακτικός θαμώνας με ακριβό εισιτήριο διαρκείας, αλλά χθες προτίμησε την σουίτα δίπλα στον Ιντέγε. Με όλη τη φαμίλια μάλιστα όπως είπε στον Παναγιώτη Δαλαταριώφ. Παπαπέτρου, Σπανούλης και Παπανικολάου έχουν δει αρκετά ελληνικά ντέρμπι επίσης.

View. #OLYOSM #olympiacos

A post shared by Elise Lojeski (@eobrien221) on

Φορτούνης και Ιντέγε έρχονται συνέχεια στο ΣΕΦ ενώ τακτικός θαμώνας είναι και ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ: Το διαφορετικό σήμα με χαλάει. Κατανοώ τους εμπορικούς λόγους που ενδεχομένως να υπάρχουν, απλά δε μου αρέσει να έχει άλλο σήμα το μπάσκετ, άλλο το ποδόσφαιρο.

ΥΓ: Το διήμερο ρεπό που έδωσε ο Σφαιρόπουλος είχε μεγαλύτερη αξία για την πνευματική ξεκούραση των παικτών, παρά για τη σωματική. Ξελαμπίκαραν που λέμε...

ΥΓ 2: Η δουλειά που έγινε στο site της ομάδας με τα στατιστικά στοιχεία ετών εκτός από δύσκολη είναι και εκπληκτική. Πραγματικό βοήθημα για τους φιλάθλους και τους δημοσιογράφους.

ΥΓ 3: Από βδομάδα θα μπούμε σε mood Φενέρμπαχτσε,

ΥΓ 4: Στα Κύπελλα βλέπω... Παναθηναϊκό και Μπαρτσελόνα.

ΥΓ 5: Η τριάδα των ξένων έφτασε στο «Καραϊσκάκης» περίπου 5' αφού είχε ξεκινήσει το ματς. Πήγαν να καθίσουν στις θέσεις τους, αλλά είδαν άλλους εκεί και παραξενεύτηκαν. Τους εξήγησα πως στην Ελλάδα δεν μπαίνεις αργοπορημένος στο γήπεδο και γέλασαν.

Φυσικά και κάθισαν κανονικά στις θέσεις τους μετά από δύο λεπτά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Κωνσταντίνος Μελάγιες

Ο Κωνσταντίνος Μελάγιες γεννήθηκε το 1977 και από μικρή ηλικία ερωτεύτηκε το μπάσκετ το οποίο υπηρέτησε ως παίκτης, ως προπονητής (για λίγο) και πλέον ως δημοσιογράφος. Ασχολείται με το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από το 2002 και είναι ερωτευμένος με τη δουλειά του όπως ήταν ακριβώς και την πρώτη μέρα που ασχολήθηκε με αυτή.

Πέραν του μπάσκετ του αρέσει να βλέπει (και να παίζει) τένις, μπιλιάρδο και ποδόσφαιρο. Τα τελευταία χρόνια δεν έχει την άρνηση για το ΝΒΑ που είχε πιο παλιά, αλλά σαν την Euroleague... δεν έχει.