O μεγάλος Πριχιόνι και το... έγκλημα του Ιερεθουέλο (pics & vid)

Γιάννης Σταυρουλάκης
O μεγάλος Πριχιόνι και το... έγκλημα του Ιερεθουέλο (pics & vid)

bet365

Το gazzetta.gr βρέθηκε στην πρεμιέρα του Copa del Rey και γράφει για τον Πριχιόνι, τον Σκόλα που έγινε wifi, τις εκτιμήσεις των Ισπανών για τον Μπαρτζώκα και το τεράστιο λάθος του Ιερεθουέλο.

ΙΣΠΑΝΙΑ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Γιάννης Σταυρουλάκης

Υπάρχει μαγαζί στη Βιτόρια που το wifi του είναι luisscola. Είναι... ντροπή των πανταχού μπασκετικών Βάσκων να μην το έχουν κάνει στέκι τους. Αφορά μια από τις κορυφαίες φυσιογνωμίες που πέρασαν την προηγούμενη δεκαετία από τη Fernando Buesa Arena, ένας από εκείνους που καθιέρωσαν την Μπασκόνια στο παλκοσένικο της EuroLeague μαζί με τον συμπατριώτη του, Πάμπλο Πριχιόνι, ο οποίος απολαμβάνει τις δέουσες τιμές στη Βιτόρια!

Ό,τι δηλαδή συνέβη και χθες (16/2), στο πλαίσιο της πρώτης ημέρας του 81ου Copa del Rey, όταν έγινε αντιληπτός από τον κόσμο πριν από το τζάμπολ του αγώνα της Μπασκόνια με την Τενερίφη. Ο μεγάλος Αργεντινός πήρε τη θέση του στα επίσημα και είδε την πρώην ομάδα του να ζορίζεται απέναντι στην παρέα του συγκλονιστικού Γιώργου Μπόγρη, την ώρα που οι Ισπανοί επιμένουν ότι ο κόουτς των Βάσκων Σίτο Αλόνσο θα είχε σοβαρό πρόβλημα αν έχανε το ματς! «Ευτυχώς θα παίξει με τη Ρεάλ στα ημιτελικά. Αν χάσει, μάλλον δεν θα του πει κανείς τίποτα...». Άγνωσται αι βουλαί του Κερεχέτα.


Στις εξέδρες της Fernando Buesa Arena, πλην του μεγάλου Πάμπλο βρέθηκαν επίσης, ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής Φώτης Κατσικάρης, ο οποίος με τη σειρά του χαίρει μεγάλης εκτίμησης στην Ισπανία μετά το πέρασμά του από τη Βαλένθια, την Μπιλμπάο και εσχάτως τη Μούρθια καθώς και ο Τζόνι Ρότζερς, ο οποίος εκτελεί πλέον χρέη σχολιαστή στην EuroLeague TV.

Οι άνθρωποι της Liga Endesa δουλεύουν στο κόκκινο προκειμένου να παρέχουν τα βασικά σε όλους όσοι σχετίζονται με το σπουδαίο τουρνουά, οι εθελοντές κάνουν τη ζωή των θεατών και των δημοσιογράφων πιο εύκολη ενώ οι φίλαθλοι στις εξέδρες δημιούργησαν ένα εντυπωσιακό... μωσαϊκό, ενώνοντας στο τέλος τις φωνές τους κατά της Ρεάλ και στηρίζοντας φανατικά την Ανδόρα του Θανάση Αντετοκούνμπο!

Από την πλευρά τους, οι δημοσιογράφοι από τη Μάλαγα που αφίχθησαν στη Βιτόρια σχεδόν μια ώρα πριν από το τζάμπολ συνεχίζουν να υποστηρίζουν ότι η Μπαρτσελόνα είναι το φαβορί στον αποψινό (17/2, 22:00) προημιτελικό με την Ουνικάχα. Έστω κι αν οι Καταλανοί δεν είναι σε καλή κατάσταση, έστω κι αν τους κέρδισαν στο ματς του πρωταθλήματος. «Η Μπαρτσελόνα θα είναι πάντα το φαβορί. Το ίδιο δεν συμβαίνει και στην Ελλάδα με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, ανεξάρτητα με την κατάσταση που βρίσκονται»;

Επειδή, όμως, πουθενά δεν είναι όλα... ρόδινα, το σοβαρό λάθος του Ιερεθουέλο που δεν χρέωσε μπρος-πίσω τον Σέρχιο Γιουλ κράτησε όρθια τη Ρεάλ Μαδρίτης αφού στη συνέχεια της φάσης ο Άντονι Ράντολφ σκόραρε για τρεις κι έστειλε το ματς με την Ανδόρα στην παράταση, προκαλώντας το ξέσπασμα του προπονητή της στα αποδυτήρια προς την πλευρά των διαιτητών!

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα