ΛεΜπρόν για Καρμέλο: «Χαρούμενος που θα είναι ο... γηραιότερος στο All-Star» (vid)

Κάτια Πετροπούλου
ΛεΜπρόν για Καρμέλο: «Χαρούμενος που θα είναι ο... γηραιότερος στο All-Star» (vid)

bet365

Πανευτυχής που ο κολλητός του, Καρμέλο Άντονι, θα βρεθεί στο All-Star Game και θα είναι ο μεγαλύτερος σε ηλικία παίκτης που θα πάρει μέρος στη διοργάνωση, είναι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Ο φόργουορντ των Νικς θα βρεθεί τελικά στο All-Star Game της Νέας Ορλεάνης, καθώς θα πάρει τη θέση του τραυματία Κέβιν Λοβ, όπως έγινε γνωστό.

Ο Καρμέλο Άντονι θα βρεθεί για 10η φορά στη λαμπερή γιορτή του ΝΒΑ και θα είναι ο μεγαλύτερος σε ηλικία παίκτης στη διοργάνωση, παίρνοντας τα... πρωτεία από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Ο «Βασιλιάς», όμως, δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτό και δήλωσε χαρούμενος που θα έχει συμπαίκτη τον κολλητό του στο All-Star Game.

Ερωτηθείς ο «King James» για το γεγονός αυτό, είπε: «Με κάνει πολύ χαρούμενο αυτό. Τώρα ο "Μέλο" θα είναι ο μεγαλύτερος. Χαίρομαι γι' αυτό»!

Καρμέλο και ΛεΜπρόν είναι το ίδιο έτος γεννημένοι (1984), όμως ο «Μέλο»... ρίχνει κάποιους μήνες (29 Μαΐου) στον παίκτη των Καβαλίερς (30 Δεκεμβρίου).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα