Γκριν: «Δεν ξέρω κάποιον παίκτη που θα πήγαινε στους Νικς»!

Κάτια Πετροπούλου
Γκριν: «Δεν ξέρω κάποιον παίκτη που θα πήγαινε στους Νικς»!

bet365

«Κάρφωσε» τους Νικς ο Ντρέιμοντ Γκριν σε ραδιοφωνική συνέντευξη, καθώς ανέφερε πως δεν υπάρχει κάποιος παίκτης που θα πήγαινε πλέον εκεί, μετά το σκηνικό με τον Όκλεϊ.

Ο 26χρονος φόργουορντ των Ουόριορς παραχώρησε συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό και μίλησε για το πως βλέπει την κατάσταση στους Νικς, μετά το σκηνικό με τον Τσαρλς Όκλεϊ στο «Madison Square Garden».

Ερωτηθείς για το αν πιστεύει πως η ομάδα της Νέας Υόρκης θα έχει πλέον πρόβλημα να προσελκύσει ελεύθερους παίκτες, μετά από όσα έγιναν, είπε: «Δεν ξέρω έναν ελεύθερο παίκτη που θα πήγαινε εκεί, μετά από όσα έγιναν με τον Τσαρλς Όκλεϊ, αλλά και με ό,τι συμβαίνει με την υπόθεση του Καρμέλο Άντονι. Δεν γνωρίζω κάποιον που θα ήθελε πραγματικά να πάει στους Νικς».

Σχετικά με τον χαρακτηρισμό που απέδωσε ο ιδιοκτήτης των Νικς, Τζέιμς Ντόλαν, στον Όκλεϊ, λέγοντας τον «αλκοολικό», αυτό ήταν κάτι που δεν άρεσε στον Γκριν.

«Αυτό δεν είναι κάτι που λες μπροστά σε όλο τον κόσμο. Δεν είναι καθόλου κομψό. Δεν είναι εντάξει να βγεις και να το πεις, από τη στιγμή που διοικείς έναν σύλλογο δισεκατομμυρίων. Πως μπορείς να το κάνεις αυτό σε κάποιον; Είναι λάθος», είπε ο παίκτης των «πολεμιστών.»

 

NBA Τελευταία Νέα