Ωδή των Σπερς στον Μανού Τζινόμπιλι (vid)

Ωδή των Σπερς στον Μανού Τζινόμπιλι (vid)

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Ωδή των Σπερς στον Μανού Τζινόμπιλι (vid)

bet365

Με αφορμή τους 46 πόντους που είχε βάλει ο Μανού Τζινόμπιλι στους Καβαλίερς το 2008, τα μέλη των Σπερς λένε μία κουβέντα για αυτόν.

Στις 14 Φεβρουαρίου 2008 οι Σπερς έπαιζαν στο Κλίβελαντ και ο Μανού Τζινόμπιλι σκόραρε 46 πόντους στην άμυνα των Καβαλίερς.

Εννιά χρόνια μετά ο Αργεντινός δεν είναι ικανός να κάνει τα ίδια πράγματα στο παρκέ, ωστόσο όλοι οι τωρινοί συμπαίκτες του τον αποθέωσαν σε ένα βίντεο που δημιούργησαν οι άνθρωποι της ομάδας.

ΛαΜάρκους Όλντριτζ: Είναι ο αγαπημένος μου συμπαίκτης στην καριέρα μου. Κάνει τα πάντα να φαίνονται εύκολα, ειδικά αυτές τις τρελές πάσες του. Είναι απίστευτος

Πάτι Μιλς: Αγαπώ να παίζω με τον Μανού. Δεν είναι μόνο ο τρόπος που παίζει αλλά κυρίως ο τρόπος που καταλαβαίνει το παιχνίδι

Ντέιβιντ Λι: Είναι ένας από τους κορυφαίους στην ιστορία. Ακόμη και τώρα είναι ο κατάλληλος άνθρωπος να έρθει από τον πάγκο και να αλλάξει τη ροή του ματς. Η εμπειρία σε συνδυασμό με το ταλέντο του είναι σπάνιο αυτές τις μέρες. Παίζει με όλη του την καρδιά.

Τόνι Πάρκερ: Μη μου ζητάτε να διαλέξω μία στιγμή. Υπάρχουν τόσες όμορφες στιγμές, τόσα όμορφα χρόνια, τόσα πρωταθλήματα που είναι δύσκολο να διαλέξω μόνο μία. Θα πω μόνο πως είναι ένας από τους σπάνιους παίκτες.

Μανού Τζινόμπιλι: Είμαι περήφανος που αποτελώ μέρος όλου αυτού του συνόλου και θέλουμε να προχωρήσουμε κι άλλο όσο μπορούμε. Ταυτόχρονα θέλω να διασκεδάζω στο παρκέ όπως έχω ξαναπεί και να βελτιώνομαι. Δεν πρόκειται να γίνω ο παίκτης που ήμουν το 2008, αλλά μπορώ να γίνω καλύτερος σε μερικές λεπτομέρειες του παιχνιδιού ώστε να βοηθάω τους συμπαίκτες μου. Μπορώ να είμαι παραγωγικός βοηθώντας τον Λέοναρντ να γίνει ο καλύτερος παίκτης που μπορεί να γίνει.

Καουάι Λέοναρντ: Είναι σπουδαίος συμπαίκτης. Σε διορθώνει όταν κάνεις κάτι λάθος, σε συμβουλεύει για πράγματα εκτός παρκέ. Τον αγαπώ για το ανταγωνιστικό του πνεύμα.

Γκρεγκ Πόποβιτς: Τι σκέφτομαι για τον Μανού Τζινόμπιλι; Είναι παίκτης για το Hal of Fame, είναι πρώτα σπουδαίος άνθρωπος και μετά εκπληκτικός παίκτης.

 

NBA Τελευταία Νέα