Σφαιρόπουλος: «Βελτιώθηκε η άμυνα μας στο δεύτερο ημίχρονο»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Σφαιρόπουλος: «Βελτιώθηκε η άμυνα μας στο δεύτερο ημίχρονο»
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κολοσσό και αναφέρθηκε στη συμβολή της άμυνας των παικτών του.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στη συνέντευξη τύπου ανέφερε αρχικά «Πρώτα από όλα θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον κόσμο της Ρόδου για την υποδοχή. Οι αναμνήσεις θα με συνοδεύουν πάντα, πέρασα τρία χρόνια εδώ και θα τα θυμάμαι. Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι, ξέραμε πως θα είναι ένα δύσκολο ματς, με έναν σοβαρό και καλό αντίπαλο. Με μια ομάδα που είχε εφτά σερί νίκες εντός έδρας, είχε χάσει μόνο την πρώτη αγωνιστική εντός έδρας και εδώ είχαν χάσει η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ, ξέραμε ότι έπρεπε να είμαστε συγκεντρωμένοι για σαράντα λεπτά» και συνέχισε τονίζοντας πως, «δεν παίξαμε στο πρώτο ημίχρονο καλά, κακή άμυνα στο πικ εν ρολ, δεν είχαμε κυκλοφορία στην επίθεση, κάναμε πολλά λάθη, δεχτήκαμε πολλούς πόντους στον αιφνιδιασμό και όλα αυτά γιατί δεν είχαμε συγκέντρωση. Στο δεύτερο ημίχρονο, βελτιώθηκε η άμυνα μας, κρατήσαμε χαμηλά τους αντιπάλους μας στα δίποντα και αυτό ήταν το κλειδί. Πήραμε διαφορά στις αρχές της τελευταίας περιόδου και την κρατήσαμε ως το τέλος. Ξέραμε, επαναλαμβάνω, ότι ο Κολοσσός είναι πολύ καλή ομάδα και γι αυτό έδωσα συγχαρητήρια στους παίκτες μας και για την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου. Εύχομαι στον Κολοσσό Ρόδου ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια».

Σε ερώτηση για το εάν ξεχωρίζει κάποιον παίκτη από το ρόστερ του Κολοσσού Ρόδου, ο κόουτς των Πρωταθλητών Ελλάδας είπε πως «ο Κολοσσός Ρόδου έχει ένα από τα καλύτερα ρόστερ της ιστορίας του, ξέρει τι θέλει στο παρκέ, είναι μια ομάδα καλά δουλεμένη από τον κ. Λυκογιάννη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα