Και το ποδηλατοδρόμιο στο στόχαστρο του Αγγελόπουλου

Και το ποδηλατοδρόμιο στο στόχαστρο του Αγγελόπουλου

Στέλλα Παπαδοπούλου
Και το ποδηλατοδρόμιο στο στόχαστρο του Αγγελόπουλου

bet365

Ο Μάκης Αγγελόπουλος έχει γνωστοποίηση αρκετές φορές την πρόθεσή του να βάλει την ΑΕΚ στο δικό της σπίτι και μία από τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις που εξετάζονται είναι και το Ολυμπιακό ποδηλατοδρόμιο.

Απ' όταν μπήκε στην ΑΕΚ ο Μάκης Αγγελόπουλος έχει όραμα να την φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται και σίγουρα μία ομάδα για να καθιερωθεί θέλει και το δικό της σπίτι. Ο ισχυρός άνδρας της «κιτρονόμαυρης» ΚΑΕ πρόσφατα δήλωσε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6 πως: «Είμαι σε συζητήσεις με μία-δύο περιπτώσεις που έχουν ενδιαφέρον και συζητάμε, αλλά δεν μπορώ να ανακοινώσω κάτι. Προς αυτή την κατεύθυνση γίνονται οι συζητήσεις και μακάρι να ανακοινώσω κάτι. Έχουν πει φίλοι ότι το ΟΑΚΑ είναι μεγάλο και πρέπει να πάμε αλλού… Θεωρώ ότι η ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλη ομάδα για να πάμε σε μικρότερο γήπεδο».

Με τη λύση του Γαλατσίου να... κολλάει εδώ κι αρκετό καιρό, αφού υπάρχει αρκετή γραφειοκρατία και προβλήματα με τη Περιφέρεια, ο Μάκης Αγγελόπουλος ψάχνει κι άλλες περιπτώσεις. Μία από αυτές είναι το... γειτονικό Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο.

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της «Ένωσης» ήδη έχει ξεκινήσει διαδικασίες για να δει πόσο εφικτή είναι αυτή η λύση. Ο χώρος μπορεί να φιλοξενήσει περίπου 5.000 θεατές, αλλά με τις απαραίτητες εργασίες για την μετατροπή του σε γήπεδο μπάσκετ θα είναι αρκετά μεγαλύτερος.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα