Αγγέλου: «Περιμένω το βιβλίο του Βουρτζούμη να δω τι σημαίνει μάχη και αφοσίωση»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Αγγέλου: «Περιμένω το βιβλίο του Βουρτζούμη να δω τι σημαίνει μάχη και αφοσίωση»

bet365

Ο Βαγγέλης Αγγέλου δεν αναφέρθηκε πολύ στο ματς με τον Άρη όσο στον Βασίλη Βουρτζούμη.

Η αρχική τοποθέτηση του προπονητή των Πατρινών ανέφερε πως, «Δεν θέλω να πω πολλά για το παιχνίδι. Δεν μπήκαμε στο παιχνίδι. Ο Άρης ήταν χωρίς Γκόρντον, Τσαϊρέλη και Ξανθόπουλο και δεν καταφέραμε ποτέ να μπούμε στο πνεύμα του αγώνα. Ήταν ένα καλό μάθημα για μας απέναντι σε μια ομάδα που ξέρει τι σημαίνει πίεση, πως να παίζει στο γήπεδό της και πως να επιτίθεται στον αντίπαλο. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι που είναι σημαντικό, γιατί οι στόχοι της ομάδας είναι συγκεντρωμένοι».

Στη συνέχεια ο Βαγγέλης Αγγέλου αναφέρθηκε στον πρώην μάνατζερ του Άρη, Βασίλη Βουρτζούμη ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας... «θέλω να πω πόσο χαρούμενος είμαι που βλέπω και πάλι κάποιους φίλους εδώ. Καλή επιτυχία στον Άρη και να στείλω χαιρετίσματα στον Βασίλη Βουρτζούμη. Περιμένω το βιβλίο του τα επόμενα χρόνια για να διαβάσω τι σημαίνει αφοσίωση και μάχη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα