Ντίξον αντί Ελ Αμίν στην Κύμη

Gazzetta team
Ντίξον αντί Ελ Αμίν στην Κύμη

bet365

Tον αντικαταστάτη του Ελ Αμίν βρήκε η Κύμη στο πρόσωπο του Ντόν Ντίξον, όπως ανακοίνωσε επίσημα.

Ο Μωχάμαντ Ελ Αμίν ήταν... μαύρο πανί για την Κύμη και αποτέλεσε παρελθόν από το σύλλογο.

Η ευβοϊκή ομάδα βρήκε τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Ντιόν Ντίξον, ο οποίος θα φορέσει τη φανέλα της Κύμης μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης SEAJETS ανακοινώνει επισήμως την έναρξη της συνεργασίας της με τον αθλητή Dion Dixon. Ο Αμερικάνος μπασκετμπολίστας βρίσκεται ήδη στην χώρα μας και σήμερα θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με τους νέους του συμπαίκτες, ενώ θα είναι στην διάθεση του κόουτς Μπρατσιάκου στο αυριανό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Dion Dixon είναι 27 χρονών, γεννημένος στις 24 Δεκεμβρίου 1989, έχει ύψος 1.91μ. και αγωνίζεται στις θέσεις των γκαρντ. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Cincinnati to 2012, ενώ ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην ΑΕΚ Λάρνακας στην Κύπρο. Στην συνέχεια αγωνίστηκε στον Λίβανο με την Homenetmen Beirut, στα Σκόπια με την MZT Skopje, στην Βενεζουέλα με την Marinos de Anzoategui, ξανά στο Λίβανο με την Club Sagesse, ενώ στην συνέχεια επέστρεψε στην Marinos de Anzoategui στην Βενεζουέλα. Πλέον για το υπόλοιπο της σεζόν θα φοράει την φανέλα της Κύμης SEAJETS, βοηθώντας την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα