Σφαιρόπουλος: «Δεχτήκαμε 10 πόντους στην τελευταία περίοδο» (vid)

Gazzetta team
Σφαιρόπουλος: «Δεχτήκαμε 10 πόντους στην τελευταία περίοδο» (vid)
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εκθείασε σε ένα ακόμη ματς την άμυνα που έπαιξαν οι παίκτες και αποδείχτηκε καθοριστική για το αποτέλεσμα.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Ζαλγκίρις σε ένα ματς στο οποίο δυσκολεύτηκε αρκετά με τον προπονητή των Πρωταθλητών Ελλάδας να τονίζει τη σημασία της άμυνας σε ένα ακόμη ματς.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ανέφερε πως, «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για μας, απέναντι σε μια σκληρή ομάδα, που παλεύει όλα τα παιχνίδια της και είναι σε καλή κατάσταση. Η Ζαλγκίρις προερχόταν από τρεις νίκες. Ξέραμε πως το ματς θα είναι κλειστό, παλέψαμε σώμα με σώμα μέχρι το τέλος. Στο δεύτερο μέρος βελτιώσαμε αρκετά την προσωπική μας άμυνα και είχαμε καλύτερη κίνηση και κυκλοφορία της μπάλας στην επίθεση, με αποτέλεσμα να δεχτούμε μόλις 29 πόντους, ενώ πετύχαμε 38. Θεωρώ πως για ένα ακόμη παιχνίδι το κλειδί ήταν η άμυνά μας, ειδικά στην τελευταία περίοδο που δεχτήκαμε μόλις 10 πόντους. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας είναι, είναι από τις πιο σημαντικές νίκες μας φέτος και συνεχίζουμε εστιάζοντας μόνο σε κάθε ματς ξεχωριστά. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε και μας βοήθησε και για μία ακόμη φορά αφιερώνουμε τη νίκη στα θύματα της Θύρας 7».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.