Μανωλόπουλος: «Η σχέση διαιτητών-παικτών πρέπει να είναι αμφίδρομη»!

Gazzetta team
Μανωλόπουλος: «Η σχέση διαιτητών-παικτών πρέπει να είναι αμφίδρομη»!

bet365

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος αναφέρθηκε στην τελευταία φάση του αγώνα με το Λαύριο και την «έκρηξη» του, τονίζοντας πως και οι αθλητές είναι άνθρωποι κι όλα αυτά ήταν μια κακιά στιγμή.

Ο 29χρονος φόργουορντ των Τρικάλων μίλησε για το επερχόμενο ματς με την ΑΕΚ (11/02, 17:00) στο ΟΑΚΑ και για τον εκνευρισμό του στην τελευταία φάση του αγώνα με το Λαύριο.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Η λάθος αντίδραση και η ΑΕΚ

Γεια σας φίλοι μου,

Αυτή η εβδομάδα ήταν δύσκολη για μας. Σταμάτησε το σερί των νικών που είχαμε καθώς χάσαμε εντός έδρας από το Λαύριο. Η αλήθεια είναι ότι δεν πιάσαμε υψηλά στάνταρ απόδοσης και για ένα μεγάλο μέρος του παιχνιδιού δεν ακολουθήσαμε το αμυντικό και επιθετικό πλάνο που είχαμε ορίσει εξαρχής.

Σίγουρα το πολύ θετικό που κρατάμε είναι η αντίδραση της ομάδας. Ο μπασκετικός εγωισμός που βγάλαμε στα τελευταία λεπτά και ότι καταφέραμε να γυρίσουμε ένα χαμένο ματς και να το διεκδικήσουμε, δείχνει τον χαρακτήρα αυτής της ομάδας και την ποιότητα της.

Επόμενο παιχνίδι με μια μεγάλη ομάδα την ΑΕΚ, η οποία προέρχεται από νίκη στην Ευρώπη. Για μας ήταν μια δύσκολη εβδομάδα, με αρκετούς μικροτραυματισμούς και προπονήσεις, με μικρό αριθμό παιχτών, αλλά σίγουρα θα πάμε στην Αθήνα να πολεμήσουμε και να δείξουμε ξανά το καλό μας μπασκετικό πρόσωπο.

Σίγουρα ο έλεγχος του ρυθμού και των rebounds, το μακρινό σουτ και τα λάθη, θα παίξουν σημαντικό ρόλο για την αναμέτρηση.

Υ.Γ1: Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο των Τρικάλων που γέμισε το γήπεδο. Η ατμόσφαιρα ήταν φοβερή.1500 άτομα δεν σταμάτησαν να φωνάζουν και να μας εμψυχώνουν. Το μπάσκετ έχει ζωή στην επαρχία και ο κόσμος των Τρικάλων είναι ο κυριότερος λόγος της μέχρι τώρα πορείας μας. Τους χρειαζόμαστε και τους περιμένουμε και στα επόμενα ακόμα πιο σημαντικά παιχνίδια.

Υ.Γ2: Επειδή πολλοί με ρωτήσατε για την τελευταία φάση και πολλοί δείξατε "ενδιαφέρον". Σίγουρα ήταν λάθος η αντίδραση μου και για αυτό ζήτησα συγγνώμη από όλη την ομάδα για την συμπεριφορά μου, αλλά όχι για την αμφισβήτηση του σφυρίγματος που ενδεχομένως να μας χάριζε την νίκη.

Σαν αρχηγός της ομάδας πρέπει να προφυλάσσω τα συμφέροντά της, με τον καλύτερο τρόπο. Θεωρώ ότι η σχέση μεταξύ διαιτητών και παικτών είναι αμφίδρομη και ότι είμαστε υπηρέτες του αθλήματος και του θεάματος. Αυτό από μόνο του μας κάνει συνεργάτες και έτσι πρέπει να συμπεριφερόμαστε.

Μετά από 10+ χρόνια στην 1η κατηγορία οι περισσότεροι γνωρίζουν τον χαρακτήρα και το ήθος μου, οπότε θα καταλάβουν και την κακιά στιγμή που μπορεί να συμβεί στον οποιοδήποτε αθλητή».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα