Μιχάλογλου: «Υπάρχουν σημαντικότερα προβλήματα από νίκες και ήττες»

Gazzetta team
Μιχάλογλου: «Υπάρχουν σημαντικότερα προβλήματα από νίκες και ήττες»

bet365

Στις φιλανθρωπικές κινήσεις που έκανε ο Κόροιβος και ο κόσμος της Αμαλιάδας αναφέρθηκε ο Αντώνης Μιχάλογλου, λέγοντας πως υπάρχουν σημαντικότερα προβλήματα στη ζωή, από τις νίκες και τις ήττες.

Ο αρχηγός του Κοροίβου έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ για το προσεχές ματς με τη Δόξα (11/02, 17:00) και για τα σημαντικά προβλήματα της ζωής.

Αναλυτικά:

«Κομβικό ματς στην Λευκάδα

Γεια σας φίλοι μου!

Ένα κομβικό ματς μας περιμένει το Σάββατο στη Λευκάδα, απέναντι στην τοπική Δόξα. Η νίκη είναι σπουδαίας σημασίας και για τις δύο ομάδες. Η Δόξα παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά απέναντι μας, ενώ εμείς αν τα καταφέρουμε, θα βρισκόμαστε ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο μας.

Είναι μια ομάδα έδρας, και με την πίεση του αποτελέσματος να είναι μεγάλη, περιμένουμε ένα πολύ δυνατό και σκληρό παιχνίδι. Από τη μεριά μας έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να δώσουμε τα πάντα για τη νίκη.

Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό τώρα, πνευματικά βρισκόμασταν σε άλλο γήπεδο, κάναμε πολλά λάθη στην αρχή του αγώνα και χάσαμε πολλά ριμπάουντ, κάτι που όταν συμβαίνει με τέτοιους αντιπάλους το πληρώνεις ακριβά. Όπως κι έγινε, δεν μπορέσαμε να φανούμε ανταγωνιστικοί για πολύ χρόνο και να μείνουμε κοντά στο σκορ.

Στα καλά της ημέρας ήταν τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν από τους φιλάθλους μας που γέμισαν το κλειστό, για ανθρώπους και οικογένειες που αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβίωσης. Μια κίνηση που δείχνει ότι πέρα από τις νίκες και τις ήττες που έχουμε στο μυαλό μας, υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά προβλήματα στη ζωή και χαίρομαι που η ομάδα μου και ο κόσμος βοήθησαν όλοι από λίγο για να δώσουμε χαρά σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα