Πιρς: «Δεν υπάρχουν πια κόντρες στο ΝΒΑ»

Κάτια Πετροπούλου
Πιρς: «Δεν υπάρχουν πια κόντρες στο ΝΒΑ»

bet365

Πολύ ήρεμα είναι πια τα πράγματα στο ΝΒΑ, χωρίς να υπάρχουν εντάσεις εντός κι εκτός παρκέ, όπως τόνισε ο Πολ Πιρς.

Καμία σχέση το παρελθόν με το παρόν δεν έχει πια στο ΝΒΑ, καθώς δεν υπάρχουν πια οι... ηχηρές κόντρες, όπως υποστήριξε ο 39χρονος φόργουορντ των Κλίπερς.

Ο Πιρς, που πριν από λίγες ημέρες έζησε μια ξεχωριστή στιγμή στην καριέρα του, στην επιστροφή του ως αντίπαλος στο «TD Garden», είπε στο ESPN: «Δεν νομίζω πως η λίγκα είναι πια τόσο ανταγωνιστική, όσο ήταν παλιά. Όπως πριν 10 χρόνια ας πούμε, που όλοι οι σούπερσταρ ανταγωνίζονταν ο ένας τον άλλον και δημιουργούσαν κόντρες. Δεν έχουμε πια “εχθρότητες”. Το πιο κοντινό που υπάρχει σε αυτό πλέον είναι οι Ουόριορς με τους Καβαλίερς, που μπορεί να είναι μια συναρπαστική αντιπαλότητα, αλλά πέρα από το παρκέ, δεν υπάρχουν “εχθροί”, όπως π.χ. ο Κόμπι με τον ΛεΜπρόν. Δεν υπάρχουν πια αυτά».

Ο Πιρς είχε και τις δικές του κόντρες με τους ΛεΜπρόν και Κόμπι, ενώ έζησε και αυτή του Λάρι Μπερντ με τον Μάτζικ Τζόνσον. Σε αυτές τις μέρες, όμως, μπήκε ένα τέλος, ενώ διακρίνει μόνο δύο παίκτες, οι οποίοι φαίνεται να έχουν... εχθρικές τάσεις. «Νόμιζω πως αυτή η... φωτιά που υπήρχε παλιά έχει σβήσει. Αυτοί που το έχουν, όμως, σήμερα αυτό μπορώ να πω πως είναι μόνο οι Ουέστμπρουκ και Κάζινς. Όλοι οι υπόλοιποι έχουν τελείς διαφορετικό χαρακτήρα», κατέληξε ο «θρύλος» του ΝΒΑ.

 

NBA Τελευταία Νέα