Χάτσερ: «Ο ΠΑΟΚ θα έρθει να κερδίσει στο Βελιγράδι»

Χάτσερ: «Ο ΠΑΟΚ θα έρθει να κερδίσει στο Βελιγράδι»

Gazzetta team
Χάτσερ: «Ο ΠΑΟΚ θα έρθει να κερδίσει στο Βελιγράδι»

bet365

Μπορεί η Παρτιζάν να κέρδισε στο Παλατάκι τον ΠΑΟΚ, ωστόσο ο Γουίλ Χάτσερ μόνο σίγουρος για την πρόκριση δεν εμφανίστηκε, τονίζοντας πως ο... δικέφαλος θα πάει στο Βελιγράδι για τη νίκη.

Ο Αμερικανός της Παρτιζάν ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι. Ερχόμασταν από μεγάλη νίκη και θέλαμε να τη αφήσουμε πίσω για να συγκεντρωθούμε. Θέλαμε τη μεγάλη διαφορά αλλά δεν είναι κακή κι η νίκη. Κάναμε πολλά λάθη στο παιχνίδι. Παίξαμε αρκετά καλά σε κάποια σημεία αλλά αυτό ήταν το πρώτο ημίχρονο. Στο Βελιγράδι το παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο. Ο ΠΑΟΚ θα έρθει να κερδίσει. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Χαιρόμαστε για τη νίκη αλλά δεν είμαστε ικανοποιημένοι από τη διαφορά».

Για το αν είχε έξτρα κίνητρο απέναντι στην παλιά του ομάδα; «Δεν κοιτάω τόσο πολύ τους δικούς μου πόντους. Δεν θα έλεγα πως δεν ήμουν εκτός φόρμας. Έρχονται κάποια δύσκολα παιχνίδια με άλλους αντιπάλους και δεν μπορείς πάντα να διαβάζεις τον αντίπαλο. Δεν είναι θέμα φόρμας. Το να σκοράρω 27 πόντους είναι πολύ καλό αλλά δεν το επιδίωξα. Έκανα απλά ότι χρειάστηκε για να κερδίσει η ομάδα μου. Έχω πολύ καλές αναμνήσεις εδώ αλλά δεν θεωρώ ότι είχα έξτρα κίνητρο για να σκοράρω τόσο πολύ. Η ομάδα μου είναι η Παρτιζάν . Είναι κάτι συχνό το να παίζεις με τους αντιπάλους τις παλιές σου ομάδες. Είχαν ένα πλάνο. Προσπάθησαν να με περιορίσουν. Με ξέρει καλά ο Σούλης. Προσπάθησα να παίξω με σουτ. Σήμερα έβαλα πολλά. Με όλες τις ομάδες σουτάρω πολύ».

Για το πού θα κριθεί η ρεβάνς: «Πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα. Είχαμε πολλά λάθη. Όταν κοιτάς τα στατιστικά πρέπει να βλέπεις τα λάθη σου και να τα βελτιώνεις. Εμείς πρέπει να βγάλουμε περισσότερη ενέργεια. Ο ΠΑΟΚ είχε κάποια καλά διαστήματα στο παιχνίδι του κι εμείς μοιάζαμε πολύ κουρασμένοι. Η ενέργεια και τα λάθη θα κρίνουν το παιχνίδι».

Για την όμορφη ατμόσφαιρα λόγω των σχέσεων των φιλάθλων των δύο ομάδων: «Δεν επηρεάστηκα. Έπρεπε να κερδίσουμε. Για μένα δεν ήταν φιλικό. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Οι οπαδοί ήταν ενθουσιασμένοι. Γι αυτούς αποτελεί κάτι σαν οικογενειακή συνάντηση. Θέλουμε να προχωρήσουμε στη διοργάνωση κι η νίκη θα μας φέρει την πρόκριση».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα