Τζίκιτς: «Ποτέ δεν είχα τέτοια εμπειρία όπως στο Παλατάκι»

Τζίκιτς: «Ποτέ δεν είχα τέτοια εμπειρία όπως στο Παλατάκι»

Gazzetta team
Τζίκιτς: «Ποτέ δεν είχα τέτοια εμπειρία όπως στο Παλατάκι»

bet365

Με τα καλύτερα λόγια για την φιλοξενία των ανθρώπων αλλά και των οπαδών του ΠΑΟΚ μίλησε ο τεχνικός της Παρτιζάν Αλεξάνταρ Τζίκιτς.

Ο Σέρβος προπονητής μιλώντας μετά το νικηφόρο για την ομάδα του ματς με τον ΠΑΟΚ στο Παλατάκι ανέφερε τα εξής: «Καταρχήν θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΠΑΟΚ. Από τον πρόεδρο μέχρι τους οπαδούς. Ήρθαμε μια μέρα νωρίτερα και το δέχθηκαν. Θέλαμε να κάνουμε προπόνηση και τις 3 μέρες και το δέχθηκαν. Θέλαμε να έχουμε παραπάνω οπαδούς και το δέχθηκαν. Αυτό ήταν το πρώτο ημίχρονο. Το επίπεδο της φιλοξενίας τους είναι πολύ υψηλό. Είμαι 26 χρόνια προπονητής και ποτέ δεν είχα μια τέτοια εμπειρία. Όλοι παλεύουμε για τη νίκη και θέλουμε να κερδίσουμε. Υπάρχει πολύ αγάπη μεταξύ των οπαδών μας. Για παράδειγμα πριν το παιχνίδι θέλεις να συγκεντρωθείς κι ακούς συνθήματα που ξέρεις αλλά δεν είναι στα Σέρβικα. Είναι στα Ελληνικά. Νομίζω όπως κι οι 2 ομάδες μπορούν να παίξουν καλύτερα. Κι οι 2 παίξαμε μετά από μεγάλες νίκες σε πολύ δύσκολα παιχνίδια. Ήταν πολύ δύσκολο να πιάσουμε μεγάλη απόδοση τόσο ψυχολογικά όσο κι αγωνιστικά. Νομίζω πως είχαμε πολλά αβίαστα λάθη όπως είπε κι ο Χάτσερ. Έχασε όμως κι ο ΠΑΟΚ κάποια εύκολα λέι απ και ισορροπήσαμε», τόνισε.

Σχετικά με τις απουσίες των Βελίτσκοβιτς και Γκόρντον είπε: «Ήταν απόφασή μου να μην παίξουν. Ο Βελίτσκοβιτς κι ο Γκόρντον δεν μπορούσαν να βοηθήσουν 100%. Την επόμενη εβδομάδα έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στο πρωτάθλημα. Όσο αφορά τον Ποτ αποφάσισα σήμερα να μην το ρισκάρω τη συμμετοχή του».

Όσο για τη μικρή διαφορά και το πώς θα τη διαχειριστεί; «Είμαστε ικανοποιημένοι για τη νίκη. Σκεφτόμαστε τη σειρά σαν ένα παιχνίδι 80 λεπτών. Θα υπάρχει η ίδια ατμόσφαιρα και στο Βελιγράδι. Δεν νομίζω πως θα αποπροσανατολιστούμε. Απλά κερδίσαμε στο πρώτο ημίχρονο».

Ερωτηθείς για το τι περιμένει να δει από τον ΠΑΟΚ στη ρεβάνς απάντησε: «Δεν περιμένω κάτι διαφορετικό. Είναι ποιοτική ομάδα κι υπάρχουν ομάδες που παίζουν καλύτερα την 2η φορά. Εμείς θα προετοιμαστούμε για ν' αντιμετωπίσουμε έναν καλύτερο αντίπαλο που μας ξέρει. Κι επίσης πιθανότατα να έχουμε τον Βελίτσκοβιτς και τον Γκόρντον, που είναι πολύ σημαντικοί παίχτες για εμάς».

Τέλος, για τα συνθήματα που άκουσε είπε: «Δεν ξέρω να τραγουδάω. Τα ήξερα αλλά δεν καταλάβαινα τίποτα απολύτως. Κατάλαβα μόνο το κομμάτι για τον Ολυμπιακό…».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα