Τα ζευγάρια των playoffs του EuroCup

Γιάννης Σταυρουλάκης
Τα ζευγάρια των playoffs του EuroCup
Η Λοκομοτίβ Κουμπάν του Ίαν Βουγιούκα επικράτησε της Μούρθια του Φώτη Κατσικάρη ενώ έγιναν γνωστά τα ζευγάρια των προημιτελικών του EuroCup.

Η «Λόκο» πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Μούρθια με 85-77 και τερμάτισε στην κορυφή του Ε' ομίλου με ρεκόρ 5-1, ρίχνοντας τους Ίβηρες στο 1-5. Για τους φιλοξενούμενους, ο Ίαν Βουγιούκας ολοκλήρωσε το ματς με 9 πόντους (3/3 βολ., 3/6 δίπ.), 2 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 2 λάθη σε 22:08 ενώ ο πρώην «ερυθρόλευκος» Μάρντι Κόλινς ήταν πρώτος σκόρερ της Λοκομοτίβ με 20 πόντους. Έτσι οι Ρώσοι θα αντιμετωπίσουν τη Ζενίτ στα προημιτελικά του θεσμού.

Κατά τα άλλα, ο Μάρκο Πόποβιτς έγινε ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία του EuroCup στην ήττα της Φουενλαμπράδα από την Γκραν Κανάρια με 100-76 ενώ η Μπάγερν έκανε επιμέρους σκορ 24-2 στην παράταση του αγώνα με τη Χίμκι!

Τα ζευγάρια των προημιτελικών

Λοκομοτίβ Κουμπάν - Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης
Μπάγερν Μονάχου - Ουνικάχα Μάλαγα
Χάποελ Ιερουσαλήμ - Γκραν Κανάρια
Βαλένθια - Χίμκι

-Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου, ενώ οι επαναληπτικοί θα διεξαχθούν την Τετάρτη 8 Μαρτίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.