Κάλεσμα του ΠΑΟΚ για το ματς με την Παρτίζαν!

Κάλεσμα του ΠΑΟΚ για το ματς με την Παρτίζαν!

Gazzetta team
Κάλεσμα του ΠΑΟΚ για το ματς με την Παρτίζαν!

bet365

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Παρτίζαν το κλειστό της Πυλαίας (8/2, 21:00) και η διοίκηση της ομάδας απένειμε κάλεσμα στο κόσμο για να γεμίσει το γήπεδο.

Η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου καλείται να πάρει τη νίκη και ταυτόχρονα ένα σκορ που θα της δίνει ισχυρό προβάδισμα για τη πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Το PAOK Sports Arena ετοιμάζεται για ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Απόψε το βράδυ στις 21:00, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Παρτιζάν Βελιγραδίου, στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια των Play offs του Basketball Champions League.

Ετοιμαζόμαστε για μία μοναδική ατμόσφαιρα στο «Παλατάκι» μας, με τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, αλλά και τους φιλάθλους της Παρτιζάν που έρχονται στη Θεσσαλονίκη. Φυσικά και θέλουμε τη νίκη, αλλά και την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, μέσα από μία πολύ όμορφη και ξεχωριστή ατμόσφαιρα.

Προμηθευτείτε όλοι έγκαιρα τα εισιτήριά σας για το σημερινό παιχνίδι, θυμηθείτε ότι δεν ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας των κατηγοριών Black και White και ελάτε από νωρίς στο γήπεδο για να αποφευχθεί ταλαιπωρία και συνωστισμός κατά την είσοδό σας στο «Παλατάκι» μας. Σας περιμένουμε όλους...»

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα