«Δικέφαλες» πτήσεις στο Champions League

Gazzetta team
«Δικέφαλες» πτήσεις στο Champions League

bet365

Μετά τον Άρη, σειρά παίρνουν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στη μάχη των νοκ άουτ αγώνων στο Champions League, με στόχο ένα σκορ που θα τους δίνει μεγάλο αβαντάζ ενόψει του επαναληπτικού.

Το μεγάλο ματς θα διεξαχθεί στο κλειστό της Πυλαίας (8/2, 21:00) όπου ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει την Παρτίζαν, μια ομάδα με την οποία διατηρεί άριστες σχέσεις.

Βέβαια μέσα στο παρκέ τα πράγματα θα είναι διαφορετικά, αφού κοινός στόχος αποτελεί η πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

Σύμμαχος για τον «δικέφαλο του βορρά» αποτελεί η ψυχολογία μετά τη νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αν και όπως έλεγε ο Σούλης Μαρκόπουλος την παραμονή του αγώνα «κάθε ματς είναι διαφορετικό».

Από ψυχολογική «ένεση» ωστόσο έρχεται και η Παρτίζαν, αφού με τη σειρά της είχε επικρατήσει του Ερυθρού Αστέρα στο μεγάλο ντέρμπι της Σερβίας.

Νωρίτερα, η ΑΕΚ δοκιμάζεται στην «παγωμένη» Ουτενά (8/2, 19:00) απέναντι στη Λιθουανική Γιουβέντους!

Μια ομάδα που δεν τρομάζει και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να προβληματίσει ιδιαίτερα τους «κιτρινόμαυρους» στο δρόμο για τις 16 καλύτερες ομάδες του Champions League.

Η Ενωση θεωρείται (και είναι) το φαβορί με τον Γιούρι Ζντοβτς να υπολογίζει κανονικά και στον Δημήτρη Μαυροειδή, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Αντίθετα εκτός αγώνα έχουν τεθεί οι Μίλαν Μιλόσεβιτς, Διονύσης Σκουλίδας και Δημήτρης Μωραΐτης.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα