Χάτσερ: «Σαν να είδα την οικογένειά μου» (pics)

Κάτια Πετροπούλου
Χάτσερ: «Σαν να είδα την οικογένειά μου» (pics)

bet365

Για τα συναισθήματα που του δημιουργήθηκαν από την επιστροφή του στο «Παλατάκι» μίλησε ο Ουίλιαμ Χάτσερ, ενόψει της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την Παρτίζαν (08/02, 21:00).

Ο πρώην παίκτης του «Δικεφάλου του Βορρά» μίλησε για:

Το αυριανό παιχνίδι και την επιστροφή του στο «Παλατάκι»: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στη Θεσσαλονίκη. Μου αρέσει πολύ η πόλη, έχω πολλές καλές αναμνήσεις σε αυτό το γήπεδο, κάποιες δύσκολες στιγμές, κάποιες μεγάλες νίκες και γενικά, νιώθω πολύ καλά που είμαι πίσω. Ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή ομάδα, έχει κάνει κάποιες καλές νίκες στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη. Περιμένουμε ένα σκληρό παιχνίδι, όπως όλα τα ευρωπαϊκά του ΠΑΟΚ και είμαστε έτοιμοι».

Το γήπεδο που θα παίξει ξανά ως αντίπαλος: «Δεν έχουν αλλάξει οι μπασκέτες, στις οποίες έχω ακόμα ένα… πολύ καλό ποσοστό! Αύριο, όμως, θα έχω να αντιμετωπίσω και μια άμυνα. Αισθάνομαι ότι ήμουν εδώ πριν λίγες μέρες. Νιώθω πολύ καλά και έχω καλό προαίσθημα για αύριο».

Τη συνάντηση του με πρώην συμπαίκτες και προπονητή: «Δεν πρόλαβα να δω τον κόουτς. Μίλησα με το Βαγγέλη (σ.σ. Μαργαρίτη) και τον Απόλλωνα (σ.σ. Τσόχλα) το πρωί, με κάποια μέλη του τεχνικού επιτελείου. Ηταν πολύ χαρούμενοι που με έβλεπαν, ήμουν πολύ χαρούμενος που τους είδα κι εγώ. Είναι σαν να έχω να δω κάποιο μέλος της οικογένειας μου και τον ξαναείδα μετά από κάποιο διάστημα».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα