Πασκουάλ: «Αμφότεροι παίξαμε κάτω του επιπέδου μας»

Κάτια Πετροπούλου
Πασκουάλ: «Αμφότεροι παίξαμε κάτω του επιπέδου μας»

bet365

Σε ετοιμότητα πρέπει να είναι ο Παναθηναϊκός σε όλους τους αγώνες που έχει να δώσει, όπως τόνισε ο Τσάβι Πασκουάλ.

Ο τεχνικός των «πρασίνων» υποστήριξε πως αμφότερες οι ομάδες ήταν κάτω του μετρίου σε εμφάνιση, ενώ δήλωσε εντυπωσιασμένος από την Αμαλιάδα και την ατμφόσφαιρα στο γήπεδο.

Αναλυτικά είπε: «Καταρχήν να πω ότι είναι η πρώτη φορά που βρέθηκα στην περιοχή και μου άρεσε πάρα πολύ, γιατί είδα πολλούς ανθρώπους που αγαπούν το μπάσκετ. Το δεύτερο που θέλω να σημειώσω είναι ότι ήταν ένα περίεργο παιχνίδι, γιατί και οι δύο ομάδες έπαιξαν κάτω από το επίπεδο που παίζουν. Εμείς, γύρω στα είκοσι λεπτά είχαμε καλή απόδοση στην επίθεση και βέβαια να σημειώσουμε πως είχαμε δύσκολο πρόγραμμα όλη την εβδομάδα, αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι και γενικά σε όλα τα πρωταθλήματα πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα τα παιχνίδια».

Από μεριάς παικτών, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος υποστήριξε: «Σήμερα ήταν ένα παιχνίδι που ξέραμε ότι κρύβει δυσκολίες, γι’ αυτό μπήκαμε δυνατά και πήραμε τη διαφορά. Θέλω να πω μπράβο στον κόσμο του Κοροίβου που γέμισε το γήπεδο και έκανε τόσο καλή ατμόσφαιρα και φυσικά να ευχηθώ καλή επιτυχία στον Κόροιβο».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα