«Στα δύσκολα φαίνονται οι καλές ομάδες»

Κάτια Πετροπούλου
«Στα δύσκολα φαίνονται οι καλές ομάδες»

bet365

Μηνύματα ανασύνταξης και υποσχέσεων για την εκπλήρωση του στόχου τους έστειλαν οι Βαγγέλης Αλεξανδρής και Γιάννης Γκαγκαλούδης, μετά τη βαριά ήττα από το Χολαργό (109-75).

Ο Ηρακλής συνετρίβη από την ομάδα των Βορείων Προαστίων με 109-75 για την 16η αγωνιστική της Α2 και ο προπονητής του «Γηραιού», αλλά και ο γκαρντ της ομάδας, έστειλαν μηνύματα στον κόσμο τους, μέσω των προφίλ του στο facebook.

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής ανέφερε: «Χάσαμε από μια καλή ομάδα που βρέθηκε σε καταπληκτική βραδιά.. 15/26 τρίποντα.. και υπερίσχυσε σε όλους τους τομείς. Μείναμε λίγοι αφού χάσαμε νωρίς από τραυματισμούς δύο βασικούς μας παίκτες. Πονέσαμε και ξέρουμε ότι σας στεναχωρήσαμε. Θα ξεπεράσουμε κάθε δυσκολία.. όπως κάναμε μέχρι τώρα και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μέχρι τον τελικό στόχο και την υπόσχεση που δώσαμε».

Από τη μεριά του, ο Γιάννης Γκαγκαλούδης έγραψε: «Δυστυχώς στον αθλητισμό υπάρχουν και οι πάρα πολύ κακές ημέρες. Παρουσιάσαμε ένα πρόσωπο που δεν αξίζει στη δουλειά και τον κόπο που κάνουμε όλους αυτούς τους μήνες. Όμως είμαστε εδώ, ενωμένοι, δυνατοί και όρθιοι. Υπηρετούμε έναν πολύ μεγάλο σύλλογο κι έχουμε χρέος να το ξεπεράσουμε γρήγορα. Στα δύσκολα φαίνονται οι καλές ομάδες. Έχει πολύ δρόμο ακόμη».

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα